twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

6 Ιουνίου 2009

Έτοιμοι και οι Αγγελόπουλοι να μπουν στην ΠΑΕ


Έτοιμοι να ενταχθούν στα διοικητικά της ΠΑΕ Oλυμπιακός είναι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι! Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας τα αφεντικά της ΚΑΕ θα συναντηθούν με τον...Σωκράτη Κόκκαλη για να διευθετηθεί το τυπικό σκέλος της ολικής μεταβίβασης του μπασκετικού τμήματος από τον πρόεδρο των νταμπλούχων, ενώ παράλληλα θα συζητηθεί το ενδεχόμενο μετοχής τους στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια θα μπουν στην ΠΑΕ με ένα ποσό της τάξης των 20εκατ. ευρώ, έχοντας όμως προτεραιότητά τους να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα μπάσκετ. Όπως έχουμε αναφέρει η αύξηση θα είναι κοντά στα 70εκατ. ευρώ, ένα ποσό που δύσκολα θα καλυφτεί. Με τους Αγγελόπουλους, όμως, το εγχείρημα αυτό μπορεί να φτάσει στα 40εκατ. ευρώ, κάτι που με δεδομένη τη ζημιά των 22εκατ. ευρώ θα αφήσει χρήμα για μεταγραφές. Πέραν των επιχειρηματιών που έχουν δείξει ενδιαφέρον, σίγουρη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Γιώργου Γλου, ενώ όσον αφορά τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη υπάρχει η πληροφόρηση ότι δεν θα μπει ο ίδιος, αλλά θα μετάσχει σε ένα fund, το οποίο θα δώσει ένα ποσό κοντά στα 10εκατ. ευρώ.

2 σχόλια:

taliban είπε...

Γνωρίζει κανείς το επάγγελμα των αδελφών Αγγελόπουλων;;

Ανώνυμος είπε...

Εφοπλιστές είναι...
Έχουν επιχειρήσεις όπως την "Χαλυβουργική"

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick