twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Ιουνίου 2009

Κλείνει Καντέ ο ΠΑΟ


Την πρώτη του μεταγραφή αναμένεται να ανακοινώσει τα επόμενα 24ωρα ο Παναθηναϊκός, με τον Σεντρίκ Καντέ να είναι ο παίκτης που θα καλύψει τη θέση στο κέντρο της άμυνας. Ο διεθνής αμυντικός από το Μάλι έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι» και μένουν λεπτομέρειες για να κλείσει το θέμα, το αργότερο έως την Πέμπτη. «Είμαστε πολύ κοντά, απομένουν τα τυπικά» τόνισε στο gazzetta.gr ο μάνατζέρ του.

Μπορεί οι φήμες από τη Γαλλία να αναφέρουν πως η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για τον Σεντρίκ Καντέ, ωστόσο ο πρώην αμυντικός της Νις τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός «RMC» μπορεί να επικαλέστηκε και πληροφορίες από την Ελλάδα, ωστόσο αναφέρει πως ο Καντέ τις επόμενες ώρες θα υπογράψει στο «τριφύλλι», με την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι κάτι που τον προσελκύει αρκετά.

Από κει και πέρα όσο αφορά τα άλλα ζητήματα, όπως οι περιπτώσεις του Κατσουράνη, του Πουιγκρενιέ, του Ντρέντε και του Κρουζ, θα συζητηθούν στην συνάντηση που θα έχουν την Τρίτη ο Νικόλας Πατέρας, με τους Χενκ Τεν Κάτε και Κώστα Αντωνίου.

«Πολύ κοντά»

«Είναι αλήθεια ότι η συμφωνία έχει σχεδόν επιτευχθεί. Μπορούμε να μιλάμε για μία σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή. Απομένουν τα τυπικά για να κλείσουν όλα θετικά» τόνισε στο gazzetta.gr ο μάνατζερ του Καντέ, Μπέντζαμιν Ασάμπι
Πολύδωρας Παπαδόπουλος

από το gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick