twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Ιουνίου 2009

Επιλέξτε τη σημαντικότερη χρονιά στην ιστορια της ανθρωπότητας...


Αν σας ρωτούσαν ποιο είναι το σημαντικό έτος στην Ιστορία της ανθρωπότητας, τι θα απαντούσατε; Το δύσκολο ερώτημα, που επιδέχεται πολλών απαντήσεων, τίθεται από το «ηλεκτρονικό» ένθετο «Intelligent Life» του περιοδικού «Economist».

Από την απάντηση που θα προκύψει «θα εξαχθούν πολλά συμπεράσματα για το ποιοι είμαστε και από πού ερχόμαστε», λέει ο επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Ειδήσεων και υπεύθυνος γι' αυτή την έρευνα.Κάποιες από τις χρονολογίες που «ανταγωνίζονται» είναι, μεταξύ άλλων, το 1204, όταν αλώθηκε η Κωνσταντινούπολη από τους Σταυροφόρους, το 1453, έτος άλωσης της Πόλης από τους Οθωμανούς, το 1492, έτος ανακάλυψης της Αμερικής, το 1945, χρονιά λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αλλά και έναρξης της πυρηνικής εποχής, και το 1989, έτος της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου.

Αν θέλετε και εσείς να αναλάβετε ενεργό ρόλο στην τελική επιλογή, μπορείτε τα ψηφίσετε στη διεύθυνση http://www.moreintelligentlife.com/blog/emily-bobrow/most-important-year-time-vote.



Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick