twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Ιουνίου 2009

Γκρινιάρης ο Βρετανός που κέρδισε την "καλύτερη δουλειά στον κόσμο"!

Το χαρακτηρισμό «Γκρινιάρης Βρετανός» έδωσαν τα βρετανικά ΜΜΕ στον Μπεν Σάουθολ, που κέρδισε το διαγωνισμό για την «καλύτερη δουλειά στον κόσμο», και ο οποίος δηλώνει ότι «θα του λείψει η Αγγλία».

«Μπορεί να είναι τροπικό νησί αλλά σκοτεινιάζει στις 8 ενώ στην Αγγλία, τώρα το καλοκαίρι, έχουμε φως έως τις δέκα. Θα μου λείψει αυτό, όπως θα μου λείψουν και τα ψητά στο φούρνο. Εκεί θα κάνει ζέστη για να μαγειρεύω τέτοια φαγητά» πρόσθεσε ο Σάουθολ.

Παρόλα αυτά οι υπεύθυνοι του Τουριστικού Οργανισμού της Κουϊνσλάνδης εξακολουθούν να πιστεύουν πως είναι όντως το καταλληλότερο πρόσωπο.

Ο Σάουθολ θα αναλάβει από την 1η Ιουλίου και για έξι μήνες τη θέση του επιστάτη στο νησί Χάμιλτον της Αυστραλίας, με συνολική αμοιβή 105.000 δολαρίων.

Ως εργαζόμενος θα πληρώνεται για να κάνει ηλιοθεραπεία και ιστιοπλοΐα, να εξερευνά παραλίες, να ταΐζει σπάνια είδη ψαριών, αλλά πάνω από όλα να δημιουργήσει ένα ιστολόγιο, ένα φωτογραφικό ημερολόγιο και υλικό βίντεο, ώστε να προσελκύσει τουρίστες στο κοραλλιογενές νησί Χάμιλτον, που βρίσκεται ανοικτά των ακτών του Κουίνσλαντ.

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick