twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

6 Ιουνίου 2009

Ποιοί παντρεύονται τον επόμενο μήνα;


Διαβάστε παρακάτω ποιό γνωστό ζευγάρι έχει αποφασίσει να παντρευτεί τον επόμενο μήνα..
Χοψονίδου- Σπανούλης
Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και το μοντέλο αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ύστερα από ένα χρόνο. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Μύκονο τον περασμένο Ιούνιο μέσω κοινών φίλων. Οι πρώτες φωτογραφίες τους, που τους έδειχναν να φιλιούνται στη θάλασσα, είχαν προκαλέσει ρήξη στη σχέση του Σπανούλη με την τότε σύντροφό του με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

Η Ολυμπία και ο Βασίλης από το προηγούμενο καλοκαίρι είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι. Στενός φίλος του ζευγαριού μιλάει στο yupi και μας δίνει την αποκλειστική είδηση του γάμου τους: «Παντρεύονται στις αρχές του επόμενου μήνα. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα σε στενό κύκλο, όπου θα παραβρεθούν στενοί συγγενείς και ελάχιστοι φίλοι του ζευγαριού. Αμέσως μετά το γάμο το ζευγάρι θα αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές του διακοπές».

Ωστόσο, έγκυρη πηγή αναφέρει ότι η Ολυμπία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, γεγονός που οδήγησε το ζευγάρι να επισπεύσει τη διαδικασία του γάμου.

από το yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick