twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

8 Ιουνίου 2009

Μπουλέ-Αρναούτογλου Tαξίδι στην Κύπρο

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι, και μάλιστα χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους ούτε από τους φωτογράφους ούτε από τον κόσμο, έκαναν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κύπρο. Το ζευγάρι, που ήταν καλε­σμένο στα εγκαίνια του beach bar Drops στη Λεμεσό, έφτασε στη Μεγαλόνησο το απόγευμα της Παρασκευής. «Ο Γρηγόρης και η Νάντια φαίνονταν πολύ ευδιάθετοι. Μιλούσαν ευχάριστα με όλο τον κόσμο, όμως ο Γρηγόρης αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε για το επαγγελματικό του μέλλον, όπως τις τελευταίες φήμες που θέλουν νέα πρόσωπα να αναλαμβάνουν από του χρόνου την παρουσίαση στον« Όμορφο Κόσμο Το Πρωί» αλλά και τη δική του αποχώρηση από την πρωινή ζώνη» λέει άνθρωπος που συνάντησε το ζευγάρι στα εγκαίνια.
Την επόμενη μέρα ο Γρηγόρης και η Νάντια για αρκετές ώρες περιπλανήθηκαν στην αγορά της Λεμεσού, κάνοντας ψώνια για τους ίδιους αλλά και για φιλικά τους πρόσωπα. «Περπατούσαν στο δρόμο πιασμένοι χέρι χέρι και αντάλλασσαν διαρκώς φιλιά» περιγράφει πηγή που βρέθηκε κοντά τους. Κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο συναντήθηκαν τυχαία στο λόμπι του ξενοδοχείου Mediterranean με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος βρισκόταν επίσης για επαγγελματικούς λόγους στο νησί. «Η παρέα συζήτησε για ελάχιστα λεπτά, όμως το απόγευμα της ίδιας ημέρας πήγαν όλοι μαζί για καφέ στο Drops. Εκεί ο Αντώνης τούς περιέγραφε την εμπειρία και τα ευτράπελα που έζησε κατά το live του πάνω στον πάγο, αφού τραγούδησε στο παγοδρόμιο του Μall, όπου είχε μια ανώμαλη πτώση, η οποία όμως δεν τον πτόησε! Γελούσαν δυνατά και απολάμβαναν τα αστεία και το χιούμορ του τραγουδιστή» περιγράφει η ίδια πηγή.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.
από το yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick