twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

6 Ιουνίου 2009

Επίθεση από ιό στο FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ


Μπορεί οι διωκτικές και δικαστικές αρχές των ΗΠΑ να προστατεύονται από υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, αυτό πάντως δε σημαίνει ότι δε διατρέχουν κίνδυνο. Τις τελευταίες ημέρες οι χειριστές υπολογιστών στο FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανέφεραν απροσδόκητους τερματισμούς λειτουργίας των συστημάτων, οι οποίοι αποδόθηκαν εκ των υστέρων σε επίθεση ιού.



Η επίθεση εκδηλώθηκε αρχικά στην υπηρεσία U.S. Marshals, η οποία είναι ο ανώτατος εκτελεστικός βραχίονας τηςαμερικάνικης δικαιοσύνης. Οι υπεύθυνοι του δικτύου αναγκάστηκαν να αποσυνδέσουν τους υπολογιστές για να μην εξαπλωθεί ο ιός, ενώ η εκπρόσωπος Τύπου διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε υποκλοπή δεδομένων.



Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την προέλευση της επίθεσης, δίχως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει. Προφανώς οι αρχές καλύπτουν την υπόθεση με πέπλο μυστηρίου και επιχειρούν να διευθετήσουν εσωτερικά το ζήτημα.



Πηγή:
e-pcmag.gr
HotHardware

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick