twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Ιουνίου 2009

H "Σέχτα Eπαναστατών πίσω από την δολοφονία...

Εάν δεν υπάρξουν εκπλήξεις ο γρίφος λύθηκε πριν από λίγο. Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. οι τρομοκράτες χτύπησαν με...
της "Σέχτα Επαναστατών". 9 από τις 24 σφαίρες προέρχονται από όπλο που έχει ξαναχρησιμοποιήσεοι η Οργάνωση.
Εν τω μεταξύ, τη θλίψη τους εκφράζουν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης για τη δολοφονία του αστυνομικού, επισημαίνοντας παράλληλα το πρόβλημα της ανασφάλειας και τηςπολιτικής της ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθεια πάταξης της τρομοκρατίας.
Από πλευράς ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Καστανίδης εξέφρασε τη λύπη του για το χαμό του αστυνομικού και επισήμανε ιδιαίτερα το πρόβλημα ασφάλειας που αντιμετωπίζει η χώρα.
Εξάλλου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιώργος Φλωρίδης δήλωσε στον Real Fm ότι κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της ΝΔ «υποχώρησε πάρα πολύ ο επαγγελματισμός της ΕΛ.ΑΣ., δηλαδή η ικανότητά της να ανταποκρίνεται στο βαρύ και στο χαμηλότερο έγκλημα».
Τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για την δολοφονία του αστυνομικού εξέφρασε ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας.
στις 2:12 μμ

από το pressmme.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick