twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Ιουνίου 2009

Ο Woody Allen καλεί Carla Bruni

Την Carla Bruni θέλει για πρωταγωνίστρια σε κάποια από τις επόμενες ταινίες του ο Woody Allen. Όπως ισχυρίζεται ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έχει το «χάρισμα».

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, που βρίσκεται στο Παρίσι για την προώθηση του νέου του έργου, ρωτήθηκε με ποια μεγάλη προσωπικότητα θα ήθελε να συνεργαστεί. «Δίχως άλλο, με την Carla Bruni», απάντησε.

«Είμαι σίγουρος ότι θα ήταν υπέροχη. Έχει το χάρισμα και το ταλέντο, και δεν είναι άγνωστη στο κοινό», πρόσθεσε ο Allen. «Δεν έχω κάποιο σενάριο αυτή τη στιγμή, αλλά ίσως να της προτείνω κάτι εάν ενδιαφέρεται».

Ο 73χρονος σκηνοθέτης και ηθοποιός αναμένεται να επισκεφθεί το παλάτι των Ηλυσίων στη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη του Φωτός, όπου θα συναντήσει το προεδρικό ζεύγος.

Πάντως, η 41χρονη Bruni έχει εμφανισθεί σε κάποιες ταινίες, πριν παντρευτεί τον Γάλλο πρόεδρο, όπου έπαιζε τον εαυτό της. Μεταξύ άλλων, έλαβε μέρος στο «Pret – a- Porter» του Robert Altman το 1994 και στο γαλλικό «Paparazzi».

zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick