twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

20 Ιουλίου 2009

Προσπάθησαν να αρπάξουν 9χρονο από παραλία...

Την κατηγορία της απόπειρας αρπαγής ανήλικου αντιμετωπίζει ζευγάρι Τσιγγάνων από το Ζεφύρι Αττικής. Οπως κατήγγειλε η μητέρα ενός εννιάχρονου, ο 55χρονος άντρας και η 50χρονη γυναίκα του επιχείρησαν να απαγάγουν το παιδί της από παραλία της Πιερίας. Μόλις την τελευταία στιγμή οι γονείς του παιδιού πρόλαβαν και κατάφεραν να το σώσουν, ενώ ειδοποίησαν την αστυνομία πουσυνέλαβε τους Τσιγγάνους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό έγινε το πρωί του Σαββάτου. Η μητέρα κατέθεσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας ότι το παιδί της έπαιζε με άλλα παιδιά και κάποια στιγμή απομακρύνθηκε από κοντά τους όταν το αντρόγυνο τον Τσιγγάνων το προσέγγισαν με διάφορα τεχνάσματα. Οι Τσιγγάνοι φέρονται ότι προσέφεραν στο αγοράκι σοκολάτες και άλλα παιχνίδια και με τον τρόπο αυτό επιχείρησαν να το οδηγήσουν προς το μέρος όπου είχαν σταθμεύσει το αυτοκίνητό τους. Η μητέρα αναζήτησε τον γιο της και έντρομη είδε να ακολουθεί τους Τσιγγάνους. Τότε, πιστεύοντας ότι κάτι συμβαίνει, έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα εκείνοι να αφήσουν το παιδί και να προσπαθήσουν να διαφύγουν.

Οι γονείς του 9χρονου ενημέρωσαν την αστυνομία και έπειτα από έρευνες οι δύο Τσιγγάνοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Στα κεντρικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας όπου οδηγήθηκαν αρνήθηκαν ότι επιχείρησαν να πάρουν το παιδί, ωστόσο κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Εν τω μεταξύ, σε λειτουργία εξακολουθεί να βρίσκεται ο μηχανισμός Amber Alert για την ανεύρεση του ανήλικου Sameem Fazli, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το βράδυ της 14ης Ιουλίου από την περιοχή των Κάτω Πατησίων.

Ο μικρός Sameem κατάγεται από το Αφγανιστάν, είναι ηλικίας 8,5 ετών και είχε έρθει στη χώρα μας από την Αυστρία, όπου μένει μαζί με τον πατέρα του, για διακοπές. Το ανήλικο αγοράκι έχει μαύρα κονττά μαλλιά, μαύρα μάτια και ύψος 1.40, ενώ όταν εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπλουζάκι, μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Οποιος γνωρίζει κάτι για τον Sameem παρακαλείται να τηλεφωνεί στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά, 116000.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick