twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

20 Ιουλίου 2009

Νίκη για Παναθηναϊκό - Δείτε το γκολ της αναμέτρησης

Με γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ στο 76ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Γκλάντμπαχ στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Πλέον στρέφει την προσοχή του στο πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου με αντίπαλο την Σπάρτα Πράγας. Βελτιωμένοι παρουστηκαν οι "πράσινοι", για 30’ αγωνίστηκε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Το ματς:

Οι περισσότεροι θα περίμεναν να δουν έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με την Γκλάντμπαχ, σε σχέση με την εικόνα που είχαμε παρακολουθήσει στα προηγούμενα ματς…

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε όπως το είχαμε συνηθίσει. Για ακόμη μία φορά, οι «πράσινοι» αντιμετώπιζαν πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, αφού δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους, ώστε να σπάσουν την άμυνα των Γερμανών για να τροφοδοτήσουν τον… απελπιστικά μόνο του Τζιμπρίλ Σισέ.

Η Γκλάντμπαχ μπήκε πιο δυνατά και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των «πρασίνων», όμως ο Τζόρβας ήταν αυτός που απεσόβησε τον κίνδυνο.

Μετά τα πρώτα 15’ του αγώνα ο Παναθηναϊκός μεταμορφώθηκε! Το συγκρότημα του Χενκ Τεν Κάτε, ανέβασε την απόδοση του, έκλεισε καλά τους χώρους και απείλησε αρκετές φορές την αντίπαλη εστία, με τον Σισέ να είναι αρκετά δραστήριος και να χάνει δύο φορές την ευκαιρία ώστε να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν καλός δημιουργικά με κύριο εκφραστή τον Κατσουράνη, ο οποίος ανέλαβε να… βγάλει μπροστά τους «πράσινους» και τα κατάφερε πολύ καλά. Από την πλευρά του, ο Σιμάο κάνοντας τη βρώμικη δουλειά μέσα στο γήπεδο, το «τριφύλλι» μπόρεσε να «κλειδώσει» την άμυνα του, χωρίς να αφήνει περιθώριο στους επιθετικούς της Γκλάντμπαχ.

Η εικόνα παρέμεινε έτσι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με την ομάδα του Τεν Κάτε, να δείχνει το καλύτερό της πρόσωπο, στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

*Κατσουράνης και Σιμάο οι δύο ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο πρώτο 45λεπτο

**Αρκετά δραστήριος ο Σισέ, ο οποίος μόλις άρχισε να παίρνει μπαλιές έγινε απειλητικός

***Μέτριος για ακόμη μία φορά ο Λέτο, ο οποίος δεν μπόρεσε να βοηθήσει από την αριστερή πλευρά

Ο Παναθηναϊκός, όπως στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο ξεκίνησε νωθρά. Οι «πράσινοι» δεν απειλήθηκαν στα πρώτα λεπτά, αλλά ούτε και αυτοί δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία των Γερμανών, αφού ήταν φανερό το πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι.

Στο 62’ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού, για την φετινή χρονιά, μπαίνοντας στη θέση του Κατσουράνη. Στις… αγωνιστικές τους υποχρεώσεις επέστρεψε και ο Καραγκούνης, ο οποίος ξεπέρασε το αιμάτωμα στο δεξί του πόδι και τέθηκε στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο και… έψαχνε τον τρόπο ώστε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα ώστε να φτάσει στο πολυπόθητο τέρμα. Αυτό έγινε στο 76’, όταν ο Μουν με φοβερή σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Σισέ και ο Γάλλος φορ με εξαιρετική κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τους «πράσινους».

Παρά το τέρμα του Σισέ, η εικόνα στον παιχνίδι δεν άλλαξε, αφού και οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές. Ως αποτέλεσμα αυτού, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμα περισσότερο.

*Πρώτο γκολ του Σισέ με την «πράσινη» φανέλα

**Την πρώτη του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου 30’

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης (62' Ζιλμπέρτο Σίλβα), Λέτο (77' Χριστοδουλόπουλος), Γκάμπριελ (84' Νίνης), Σαλπιγγίδης (62' Καραγκούνης), Σισέ (81' Πετρόπουλος)
sport-fm



Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick