twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Ιουλίου 2009

Πολύ μεγάλη αύξηση των πνιγμών στην Ελλάδα...

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Αγίου Σάββα Μανδρακίου Νισύρου, 76χρονη. Η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Π.Π.Ι Νισύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κω για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Νισύρου.

Επίσης, είχαμε ακόμα ένα παρόμοιο περιστατικό στην Ν. Ηράκλεια Χαλκιδικής. Οπως ανακοίνωσε το ΥΕΝ, χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Ν. Ηράκλεια Χαλκιδικής, 76χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ" Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τουενώ πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία -νεκροτομή. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ν. Μηχανιώνας.

Στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής είχαμε και την εύρεση πτώματος 82χρονης, κατά τις μεσημβρινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή Αρίβη Πολύχρονου. Η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Κασσανδρείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ν. Μουδανιών.

Ο κατάλογος των θυμάτων μεγαλώνει με την εύρεση πτώματος στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Νικολάου Αιδηψού Ευβοίας. Εκεί, χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες ένας 75χρονος. Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Γ.Ν.Ν. Χαλκίδας για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αιδηψού.

Επίσης, 70χρονη γυναίκα ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Λεχαιού Κορινθίας. Την ώρα της ανάσυρσης δεν είχε τις αισθήσεις της. Η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κορίνθου.

Τέλος, το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ανακοίνωσε ότι: χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή δυτικά του λιμένα Αλεξανδρούπολης, 36χρονος. Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης.

Είναι προφανές ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω ενημέρωση για τους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια οι λουόμενοι ώστε να περιοριστούν δραστικά οι πνιγμοί στην Ελλάδα - οι οποίοι, κάθε χρόνο, είναι οι περισσότεροι στην Ευρώπη!
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick