twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Ιουλίου 2009

Κλείνει Μαρέσκα - Άλτιντορ ο Ολυμπιακός


Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του μέσου της Σεβίλλης, Μαρέσκα και του επιθετικού της Βιγιαρεάλ, Τζόζι Άλτιντορ, που συμμετείχε στο πρόσφατο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Ο 29χρόνος μέσος γνωστός και ως ο «capo», που σημαίνει αφεντικό στα ιταλικά, συμφώνησε χθες με την ομάδα του Πειραιά, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων και με τηΣεβίλλη. Ο Μαρέσκα αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,4 εκατ. ευρώ. «Εγώ τα βρήκα με τον Ολυμπιακό και περιμένω να μου δώσει το Ο.Κ. για να έρθω στην Ελλάδα», δήλωσε στη «SportDay» ο Ιταλός. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο σημερινό φύλλο της «SportDay».

Σε ότι αφορά τα χρήματα που θα πάρει ο Ισπανικός σύλλογος τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα, διότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα ή και νωρίτερα να συμβεί αυτό. Εξάλλου, αυτό δήλωσε στο www.sport-fm.gr ο μάνατζερ του παίκτη. Οι «ερυθρόλευκοι» υπολόγιζαν ότι μπορεί να κλείσει το θέμα στο 1,5 εκατ. ευρώ και η ομάδα της Ανδαλουσίας ζητούσε 2 εκατ. ευρώ.

Ο ελληνικός σύλλογος ήθελε να πληρώσει κάτω από ένα εκατ. ευρώ ή και να πάρει ως ελεύθερο τον παίκτη, διότι η Σεβίλλη θέλει να τον δώσει, όμως αξιώνει αποζημίωση. Στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να ανησυχούν και θεωρούν πως θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις μέχρι τη Δευτέρα, αλλά δεν εκφράζουν τη σιγουριά τους πως θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή και θα το κάνουν όπως φαίνεται μέχρι να μέχρι να συμβεί αυτό.

Στην ιβηρική χερσόνησο το παρουσιάζουν τελειωμένο το θέμα. Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δίνει 1 εκατ. ευρώ και 500.000 ευρώ μπόνους σε περίπτωση που προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα είχε βάλει τέτοιο όρο στη μεταγραφή του Ντέρμπισαϊρ ο Ολυμπιακός, αλλά το μπόνους αφορούσε την κατάκτηση του τίτλου. Οι Ισπανοί λένε ότι η Σεβίλλη θέλει άλλες 500.000, όπως προκύπτει και από την Ελλάδα. Θεωρείται πάντως πως η μεταγραφή θα γίνει.

Το όνομα του Μαρέσκα έχει συνδυαστεί με μία μαύρη νύχτα για τον Ολυμπιακό, όταν και στις 10 Δεκεμβρίου του 2003 οι ερυθρόλευκοι είχαν χάσει με 7-0 από τη Γιουβέντους και ο Μαρέσκα είχε κάνει το 4-0 στο 28ο λεπτό.
Το θέμα του Άλτιντορ είναι λίγο πολύ γνωστό από χθες(10/7) το βράδυ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στον Ολυμπιακό έλεγαν χθες το μεσημέρι ότι εξετάζονται οι περιπτώσεις Εντού που έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις, Μοριέντες και Άλτιντορ για την επίθεση. Το βράδυ προέκυπτε πως υπάρχει κινητικότητα για τον τελευταίο, αλλά και ενδοιασμοί, διότι θεωρείται ρίσκο η μεταγραφή λόγω του ότι πρόκειται για νεαρό, αλλά και δανεικό παίκτη. Επιπλέον, είναι ξένος και δεν υπάρχει κενή θέση. Η πληροφορία που υπάρχει από χθες το βράδυ είναι πως έχει «κλείσει» η μεταγραφή αν και από τον Ολυμπιακό το διαψεύδουν.

Ο 19χρονος επιθετικός θέλει 900.000 ευρώ ετησίως και η Βιγιαρεάλ του Ερνέστο Βαλβέρδε 600- 700.000 ευρώ για το δανεισμό του παίκτη. Οι επαφές συνεχίζονται και θεωρείται πως σήμερα ή αύριο θα ολοκληρωθεί και αυτή μεταγραφή. Του Εντού δεν προχώρησε όπως φαίνεται διότι ο Κετσπάγια θέλει ένα παίκτη-«κολώνα» που θα παίζει στην περιοχή και ο Εντού είναι περιφερειακός επιθετικός και σε καμία περίπτωση δεν έχει το άλλο στοιχείο που προαναφέραμε. Ο Μοριέντες τα έχει αυτά τα δύο στοιχεία, αλλά ζητάει 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, είναι 33 ετών και στον Ολυμπιακό δεν αρέσει αυτός ο συνδυασμός.




sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick