twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Ιουλίου 2009

Θύμα της νέας γρίπης αρχικελευστής του Πολεμικού Ναυτικού


Σε νοσοκομείο της Λεμεσού νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα του ιού Η1Ν1 αρχικελευστής του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Ο υπαξιωματικός είναι μέλος του πληρώματος της κανονιοφόρου «Μαχητής», η οποία συμμετείχε σε «επιχείρηση περιπολίας» στα χωρικά ύδατα του Λιβάνου. Ο αρχικελευστής εμφάνισε τα συμπτώματαστις 14 Ιουλίου -κατά την προηγούμενη περιπολία της κανονιοφόρου. Από την πρώτη στιγμή μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λεμεσού και τα υπόλοιπα 50 μέλη του πληρώματος της κανονιοφόρου άρχισαν να λαμβάνουν προληπτική φαρμακευτική αγωγή.

Μέχρι στιγμής, κανένα από τα μέλη της κανονιοφόρου δεν έχουν εμφανίσει συμπτώματα της γρίπης.

Η κανονιοφόρος «Μαχητής» πρόκειται να προσεγγίσει το λιμάνι της Λεμεσού, αύριο 19 του μήνα, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί εάν ο αρχικελευστής θα επαναπατρισθεί με το πλοίο του ή αεροπορικώς, καθώς βρίσκεται πλέον στη φάση της τελικής αποθεραπείας.

Για το περιστατικό, από την πρώτη στιγμή, είχε ενημερωθεί και το οικογενειακό του περιβάλλον.
EPT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick