twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Ιουλίου 2009

Καλόγριες έφαγαν....κλήση για υπερβολική ταχύτητα!


Ήθελαν να βεβαιωθούν ότι ο Ποντίφικας ήταν καλά, μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Τρεις καλόγριες ξεπέρασαν το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας, όταν, την περασμένη Παρασκευή, αποφάσισαν να ξεκινήσουν με το αυτοκίνητό τους από το Τορίνο, με προορισμό την Αόστα, όπου ο Ποντίφικας είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με κάταγμα στον καρπό του δεξιού χεριού.

Ο τροχονόμος που ήλεγχε την ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο, όπως αναφέρει σήμερα ο ιταλικός τύπος, αναγκάσθηκε να σταματήσει τις τρεις μοναχές (αφού διαπίστωσε ότι είχαν υπερβεί το 180 χιλιόμετρα την ώρα) και να ζητήσει την άδεια οδήγησης και κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Η πενηνταεξάχρονη καλόγρια και οδηγός παραδέχθηκε τις ευθύνες της: «Έχετε δίκιο, τρέχαμε πολύ, αλλά είμαστε αγχωμένες, πρέπει να καταφέρουμε να φτάσουμε γρήγορα για να μάθουμε πώς είναι ο Πάπας», είπε στον Τορινέζο τροχονόμο, ο οποίος, όμως, δεν συγκινήθηκε και επέβαλλε πρόστιμο 375 ευρώ,αλλά και την αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης για έξι μήνες, στην καλόγρια με το ...κρυφό ταλέντο για την Φόρμουλα 1.

Το ταξίδι, φυσικά, δε σταμάτησε.

Πήρε το τιμόνι η συνοδηγός, εξήντα πέντε ετών, η οποία και υποσχέθηκε ότι θα έδειχνε πιο συντηρητική «οδική διαγωγή» .

Η τρίτη καλόγρια, εβδομήντα οκτώ ετών, από το πίσω κάθισμα, ζήτησε από τον αστυνομικό, να επισπευσει τις τυπικές διαδικασίες, για να μπορέσουν να συνεχίσουν γρήγορα το ταξίδι τους προς την Αόστα.
EPT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick