twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Ιουλίου 2009

Λύνεται εξωδικαστικά το θέμα της κηδεμονίας των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον


Εξωδικαστικά φαίνεται ότι λύθηκε τελικά η διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον. Οι δικηγόροι της μητέρας του καλλιτέχνη, της Κάθριν Τζάκσον, και της πρώην συζύγου του, της Ντέμπι Ρόου, συναντήθηκαν την περασμένη Παρασκευή και συμφώνησαν τα παιδιά να μείνουν με τη γιαγιά τους, όπως άλλωστε ήταν η επιθυμία του «βασιλιά της ποπ». Ωστόσο η Ντέμπι Ρόου, ηοποία θα αποσύρει το αίτημα για την κηδεμονία τους, θα έχει το δικαίωμα συχνών επισκέψεων. Σύμφωνα με αναφορές, κοινός στόχος και των δύο γυναικών ήταν τα παιδιά να μείνουν μακριά και προστατευμένα από τον πατέρα του Μάικλ Τζάκσον, τον Τζόε, τον οποίο ο σταρ μισούσε, επειδή τον είχε κακοποιήσει στην παιδική του ηλικία.

Παρά το γεγονός όμως ότι οι δύο γυναίκες κατάφεραν να εξασφαλίσουν πως ο Τζόε Τζάκσον δεν θα έχει κανέναν επίσημο ρόλο στην ανατροφή τους, εκείνος τα προσέγγισε και τους πρότεινε να πραγματοποιήσουν περιοδεία την επόμενη χρονιά, σε μια προσπάθεια να τα εκμεταλλευτεί, όπως όλα δείχνουν. «Ο Τζόε θέλει τα παιδιά να πραγματοποιήσουν παγκόσμια περιοδεία το 2010. Και επιπλέον πρόσφερε σε δύο από αυτά συμβόλαια για ηχογράφηση δίσκου. Τώρα τους λέει ότι θα τους βρει το καλύτερο συγκρότημα φωνητικών του κόσμου και θα τους οργανώσει περιοδεία ως The Jackson 3» αποκάλυψε ο βιογράφος του Μάικλ Τζάκσον, Ιαν Χάλπεριν.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick