twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Ιουλίου 2009

<<Δολοφονήθηκε>> ο Μάικλ Τζάκσον


«Θύμα δολοφονίας» εκτιμά ο Τζο Τζάκσον -ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον- ότι ήταν ο γιος του, όπως είπε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, αποσπάσματα της οποίας δόθηκαν στην διασημότητα.

Ο Τζο Τζάκσον Πατριάρχης της οικογένειας Τζάκσον, όπως εξήγησε «κατά την άποψή του, ο γιος του "ήταν θύμα δολοφονίας"»!

Δυο εβδομάδες μετά το θάνατο του τραγουδιστή, η εξάρτησή του από τα φάρμακα, κι ο ρόλος των γιατρών του βρίσκονται στο επίκεντρο της ανάκρισης.

Το Ινστιτούτο ιατροδικαστικής του Λος Άντζελες απαίτησε επισήμως από πολλούς γιατρούς του ποπ-σταρ να του υποβάλλουν τους ιατρικούς φακέλους του τραγουδιστή, σύμφωνα με την εφημερίδα Los Angeles Times, που επικαλείται πηγές που προέρχονται από την ανάκριση.

Στην συνέντευξή του στο ABC, ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον δήλωσε ότι δεν γνώριζε πως ο "βασιλιάς της ποπ" είχε εξάρτηση από τα φάρμακα.

"Δεν γνώριζα τα ονόματα" των φαρμάκων που έπαιρνε ο Μάικλ Τζάκσον, εξήγησε ο Τζο Τζάκσον, που στις 26 Ιουλίου θα γίνει 80 χρόνων.

Ο ίδιος προσέθεσε τέλος ότι "όλα τα φάρμακα που ο Μάικλ Τζάκσον μπορούσε να παίρνει είχαν ως προορισμό να του προσφέρουν ηρεμία, καθώς εργαζόταν πολύ σκληρά. Αυτά τα φάρμακα είχαν ως προορισμό να τον βοηθήσουν να κοιμηθεί. Όμως, δεν ξύπνησε ποτέ. Ο Μάικλ πέθανε στον ύπνο του", τόνισε
EPT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick