twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Ιουλίου 2009

Οι νέες πικάντικες συνομιλίες του Σύλβιο Μπερλουσκόνι

Το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει ένα προσκύνημα, προκειμένου, όπως δηλώνει, να... εξιλεωθεί για τα σκάνδαλα που είδαν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας, μελετά ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με δημοσίευμα της La Repubblica. Παράλληλα, σκέφτεται να πουλήσει τη βίλα του στη Σαρδηνία.

Σύμφωνα με άτομα του στενού περιβάλλοντος του Μπερλουσκόνι, στα οποία φέρεται, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, να μίλησε ο «Καβαλιέρε», ο Ιταλός πρωθυπουργός δηλώνει μετανοιωμένος και θέλει να αλλάξει τρόπο ζωής.

Ο «Καβαλιέρε» σκοπεύει, σύμφωνα με την Repubblica, να πραγματοποιήσει τον Σεπτέμβριο -μετά τις διακοπές του στην βόρεια Ιταλία- ένα προσκύνημα. Όπως όλα δείχνουν προορισμός του θα είναι το ιερό του αγίου Πάντρε Πίο, στο Σαν Τζιοβάνι Ροτόντο, στη νότια Ιταλία.

«Δεν αισθάνομαι άνετα πια στη Βίλα Τσερτόζα μετά από όσα συνέβησαν» φέρεται να δήλωσε ο Σ.Μπερλουσκόνι, αναφερόμενος στις γυμνές φωτογραφίες που τράβηξε παπαράτσι στην εν λόγω βίλα.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν επίσης υπάρξει καταγγελίες για γυναίκες επί πληρωμή σε «ροζ» πάρτι που πραγματοποιούσε ο Ιταλός πρωθυπουργός.

Θα κάνω κι εγώ ένα ντους. Θα με περιμένεις στο κρεβάτι αν τελειώσεις πριν από μένα ε;». «Ποιο κρεβάτι, του Πούτιν;». «Ναι, του Πούτιν». Τα δυο πρόσωπα που συνομιλούν είναι ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η συνοδός πολυτελείας Πατρίτσια Ντ΄ Αντάριο, όπως προκύπτει από τις ηχογραφημένες συνομιλίες που δημοσίευσαν το περιοδικό «L΄ Εspresso» και η εφημερίδα «La Repubblica» στις ιστοσελίδες τους. Ο Καβαλιέρε φέρεται να έχει ένα κρεβάτι με ουρανό που του έχει κάνει δώρο ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Τα δυο έντυπα, που ανήκουν στον ίδιο εκδοτικό όμιλο, ανέφεραν ότι προχώρησαν στη δημοσίευση της συνομιλίας για να αποδείξουν ότι ο Καβαλιέρε παραπλανούσε την κοινή γνώμη όταν ισχυριζόταν οργισμένος ότι η Ντ΄ Αντάριο είχε χρηματιστεί για να πει ψέματα σχετικά με τις συναντήσεις τους.

Η εξιλέωση
Εκπρόσωπος του Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι τα δυο έντυπα «επιχειρούν να αναστήσουν ένα σκάνδαλο που έχει ήδη πεθάνει» και χαρακτήρισε την κίνησή τους αξιολύπητη. Ο Ιταλός πρωθυπουργός, πάντως, σκέπτεται να εξιλεωθεί από τα σκάνδαλα που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την προσωπική του ζωή, με ένα προσκύνημα στο ιερό του αγίου Πάντρε Πίο στον ναό Σαν Τζοβάνι Ροτόντο που βρίσκεται στη Νότια Ιταλία. Φέρεται επίσης αποφασισμένος να πουλήσει τη βίλα του στη Σαρδηνία όπου φιλοξενούσε πολλά μοντέλα και διοργάνωνε «γυμνά» πάρτι. «Δεν αισθάνομαι πια άνετα στη βίλα Τσερτόζα έπειτα από όσα συνέβησαν» έχει εκμυστηρευθεί, σύμφωνα με τη «La Repubblica».


Η συνομιλία

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι καλεί την Πατρίτσια Ντ΄Αντάριο. Σχολιάζουν την προηγούμενη βραδιά και μετά εκείνος αναχωρεί για τη Μόσχα
Π.Ντ.: Εμπρός;

Σ.Μπ.: Πώς είσαι σήμερα; Π.Ντ.: Πώς είσαι;
Σ.Μπ.: Σήμερα. Π.Ντ.: Καλά.
Σ.Μπ.: Όλα καλά; Π.Ντ.: Καλά. Εσύ;
Σ. Μπ.: Εγώ ναι, είχα πολλή δουλειά, το πρωί πήγα να εγκαινιάσω αυτή την έκθεση, εκφώνησα μια ωραιότατη ομιλία, με χειροκρότησαν και δεν έμοιαζα κουρασμένος. Π.Ντ.: Ε, όπως κι εγώ, δεν είχα ύπνο, δεν κοιμήθηκα, μόνο που έχασα τη φωνή μου.

Σ.Μπ.: Πώς έτσι; Δεν φωνάζαμε. Π.Ντ.: Ναι, δεν ούρλιαζα, ποιος ξέρει γιατί έχασα τη φωνή μου. Ίσως επειδή έκανα ντους 10 φορές με κρύο νερό, επειδή ζεσταινόμουν.

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick