twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

7 Ιουλίου 2009

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Πατρών - Πύργου

Τραγωδία, με δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες χθες το βράδυ στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, κοντά στην Μαραθιά, όταν υδροφόρα του δήμου Αμαλιάδας συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, αλλά και μαρτυρίες, έσκασε το ένα λάστιχο της υδροφόρας, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια στους επιβάτες των δύο οχημάτων ενώ η κυκλοφορία διεκόπη για πάνω από δύο ώρες. Οι δύο οδηγοί βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ οι δύο συνεπιβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για τις πρώτες βοήθειες.

Νεκροί είναι, ο 44χρονος Παναγιώτης Λάβδας, δημοτικός υπάλληλος στον τομέα καθαριότητας του δήμου Αμαλιάδας και ο 62χρονος Παναγιώτης Καρυώτης, αντιδήμαρχος στο δήμο Βουλιαγμένης Αττικής.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick