twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

20 Ιουλίου 2009

Σκότωσε τον άνδρα της και τον έψαχνε στη Νικολούλη!

Ανατριχιαστική τροπή πήρε η υπόθεση της εξαφάνισης ενός 57χρονου μετανάστη στη Γερμανία από το χωριό Δοτσικό Γρεβενών. Οπως προέκυψε, ο άτυχος άντρας έπεσε θύμα δολοφονίας από την ίδια του τη σύζυγο, η οποία έθαψε το πτώμα του με τη βοήθεια των δύο της παιδιών! Το ένα μάλιστα ήταν ανήλικο, όταν τον περασμένο Ιούλιο έγινε το φρικτό έγκλημα.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά η αστυνομία κατάφερε να βρει την άκρη του νήματος σε μια υπόθεση που πήρε μεγάλη δημοσιότητα όταν οι συγγενείςτου 57χρονου κατέφυγαν στην τηλεοπτική εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για να βρουν κάποιο ίχνος του. Η δημοσιογράφος μάλιστα μίλησε στη συνέχεια με τη συζυγοκτόνο και με τα παιδιά της, τα οποία έπεφταν συνεχώς σε αντιφάσεις.

Η 52χρονη σύζυγος του Ζήση Σιώζιου και τα δύο της παιδιά που κατηγορούνται για τη δολοφονία του πατέρα τους διέφευγαν, όχι επειδή κατάφερναν να ξεγελούν τις αρχές, αλλά επειδή επέστρεψαν στη Γερμανία όπου είναι μετανάστες. Πριν από μερικές μέρες επέστρεψαν στα Γρεβενά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η αστυνομία, που δεν έβαλε ποτέ στο συρτάρι τη δηλωμένη από τις 16 Ιουλίου 2008 υπόθεση εξαφάνισης του 57χρονου και γνωρίζοντας ότι σήμερα θα έφευγαν πάλι από την Ελλάδα, κάλεσε δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα τη σύζυγό του για κατάθεση. Την πρώτη, η 52χρονη κράτησε την ψυχραιμία της και δεν λύγισε. Προχθές αργά το βράδυ όμως, κατά τη δεύτερη κατάθεση, αναγκάστηκε να ομολογήσει τα πάντα.

«Εκείνο το μεσημέρι, στις 16 Ιουλίου 2008, ο άντρας μου ήρθε πάλι μεθυσμένος και χτύπησε τον 18χρονο γιο μου με ένα τσεκούρι. Οι καβγάδες στο σπίτι μας ήταν πολύ συχνοί. Μας μάλωνε και μας φώναζε χωρίς λόγο. Υπήρχε ενδοοικογενειακή βία» φέρεται ότι υποστήριξε η 52χρονη στην αστυνομία ξετυλίγοντας το κουβάρι μιας στυγερής δολοφονίας που προκάλεσε σοκ στην κοινωνία των Γρεβεννών, όπου τα εγκλήματα είναι ανύπαρκτα στο αστυνομικό δελτίο.

Με μια κίνηση η 52χρονη άρπαξε ένα ξύλο που βρήκε μπροστά της μέσα στο σπίτι τους και χτύπησε τον άντρα της στο κεφάλι. «Αφού τον χτύπησε με το ξύλο, τον φίμωσε για να μη φωνάζει και τον έδεσε χειροπόδαρα. Τον χτύπησε και άλλες φορές, ώσπου τον σκότωσε. Μαζί με τον γιο της και την 20χρονη κόρη της μετέφεραν το πτώμα στην αποθήκη σπιτιού τους στο δικό της χωριό, τη Δήμητρα Γρεβενών. Τύλιξαν το πτώμα σε μια κουβέρτα και το έβαλαν σε μια σακούλα. Την επομένη, αφού βρήκαν το κατάλληλο μέρος, μετέφεραν και έθαψαν το πτώμα σκάβοντας ένα λάκκο βάθους μισού μέτρου σε παραποτάμια περιοχή της Δήμητρας Γρεβενών. Στη συνέχεια η 52χρονη πήγε στην Ασφάλεια Γρεβενών και δήλωσε εξαφάνιση του συζύγου» δήλωσε στην «Espresso» ο γενικός επιθεωρητής Βόρειας Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ. Στέργιος Αποστολίδης.

Οπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, η μάνα και τα δύο παιδιά έβαλαν το πτώμα του άντρα σε ένα τρέιλερ αυτοκινήτου, οδηγός του οποίου ήταν η κόρη της. Τόσο η 52χρονη όσο ο 18χρονος γιος της συνελήφθησαν, ενώ για την 20χρονη, που παρέμεινε στη Γερμανία, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick