twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Ιουλίου 2009

Το θράσος της μάνας που εξέδιδε τα παιδιά της


Δεν έχει όρια το θράσος της 48χρονης «μητέρας» που συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο στην Κάρπαθο επειδή εξωθούσε διά της βίας στην πορνεία την ίδια της την κόρη, από την τρυφερή ηλικία των μόλις 13 χρόνων… Αφού προκάλεσε πρωτοφανή τραύματα στον ψυχισμό του κοριτσιού κι αφού προσπάθησε να το εκθέσει παρουσιάζοντάς το ως «νυμφομανή που αναγκαζόταν να την κλειδώνει στο σπίτι» (!), δενδίστασε να ζητήσει τη διακοπή της προσωρινής κράτησής της με το αιτιολογικό ότι δεν είχε κανέναν να την… προσέχει!

Ο απόλυτος εφιάλτης που ζούσε η ανήλικη κοπέλα στα χέρια της γυναίκας που την έφερε στη ζωή ήρθε στο φως όταν η ίδια βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να καταγγείλει στο Αστυνομικό Τμήμα Καρπάθου ότι η μητέρα της την εξωθούσε στην πορνεία από το καλοκαίρι του 2007, για να εξασφαλίζει χρήματα! Στην κατάθεση που έδωσε αποκάλυψε λεπτομέρειες που έκαναν ακόμη και τους αστυνομικούς να ανατριχιάσουν…

Η μάνα, που κατάγεται από τη Λαμπεία Ηλείας, είχε χωρίσει από τον σύζυγό της και μαζί με τις δύο κόρες της έμειναν στα Χανιά, όπου η ίδια έπιασε δουλειά ως σερβιτόρα σε μπαρ της πόλης. Εκεί, όπως κατέθεσε το κορίτσι, ξεκίνησε το δράμα της, αφού η μητέρα της την εξανάγκαζε με την απειλή βίας να έρχεται σε ερωτική επαφή με άγνωστους άντρες μόλις στα 13 της χρόνια! Στα μέσα του 2006 μετακόμισαν στην Κάρπαθο και η 48χρονη άρχισε να εργάζεται σε γνωστό μπαρ του νησιού.

Ομως συνέχισε να εκδίδει την κόρη της σε πελάτες του νυχτερινού κέντρου και μάλιστα με τη συναίνεση του 58χρονου ιδιοκτήτη που έκλεινε τα ερωτικά ραντεβού!
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick