twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Ιουλίου 2009

Ετοιμάζεται η ταινία για τον Michael Jackson


Η Sony Pictures κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το υλικό από τις μαγνητοσκοπημένες πρόβες του Michael Jackson για τις συναυλίες της περιοδείας «This Is It», που ποτέ δεν έμελλε να πραγματοποιηθεί λόγω του αιφνιδίου θανάτου του.

Ο μουσικός και κινηματογραφικός κολοσσός πρόκειται να χρησιμοποιήσει το υλικό αυτό γιατη δημιουργία μιας ταινίας που θα εξιστορεί την προετοιμασία των μεγαλοπρεπών αυτών σόου και, φυσικά, θα δείχνει και τον Βασιλιά της Ποπ στις τελευταίες εβδομάδες της ζωής του. Φημολογείται ότι το υλικό θα μετατραπεί ψηφιακά με τρισδιάστατη τεχνολογία και στην ταινία θα παρεμβάλονται και σκηνές από το τρισδιάστατο υλικό που είχε γυρίσει ο Jackson με σκοπό να προβάλλεται στη σκηνή κατά τη διάρκεια των συναυλιών. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Kenny Ortega, ο άνθρωπος πίσω από τα «High School Musical», αλλά και αυτός που σκηνοθέτησε ζωντανά την τηλεοπτική κάλυψη της κηδείας του Jackson.
Το μόνο πιθανό εμπόδιο είναι η απαίτηση αποζημίωσης από την εταιρεία που διοργάνωσε τις συναυλίες, η οποία σίγουρα θα θέλει μερίδιο από την ταινία, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η Sony θα βρει λύση – ήδη ακούγεται ότι 50 εκατομμύρια δολάρια θα ικανοποιήσουν και τις δύο πλευρές. Ακριβής ημερομηνία εξόδου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά η Sony θα προσπαθήσει να βγάλει την ταινία στις αίθουσες πριν το τέλος του χρόνου.
nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick