twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Ιουλίου 2009

Ο Alexander Rybak στην Ελλάδα..

«Μουσακάς, τζατζίκι, σουβλάκια, είναι όλα υπέροχα. Ενα από τα πράγματα που απόλαυσα περισσότερο στην Ελλάδα είναι το φαγητό!» Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ δεν συμπλήρωσε καν ένα 24αωρο στην Αθήνα, αλλά πρόλαβε να... φάει καλά! Ο Νορβηγός που έσπασε όλα τα ρεκόρ ψήφων στη Eurovision τραγουδώντας το «Fairytale», έφτασε στην Αθήνα με πέντε ώρες καθυστέρηση, πήγε αμέσως για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο, στη σκιά του ιερού βράχου, και έπειτα ξεκουράστηκε στο ξενοδοχείο του.

Χθες το πρωί πέρασε την είσοδο της οικίας του Νορβηγού πρεσβευτή Sverre Stub στον Λυκαβηττό. Ο τελευταίος τον υποδέχτηκε παρέα με δύο πιτσιρίκες ντυμένες με παραδοσιακές φορεσιές της Νορβηγίας. Μιλώντας για την επιτυχία του στη Eurovision, ο πρεσβευτής ανέφερε: «Δεν είναι μυστικό πως οι περισσότεροι Ελληνες ήλπιζαν σε διαφορετικήέκβαση τη βραδιά του διαγωνισμού. Οσοι βρεθήκαμε στις 16 Μαΐου στη Μόσχα γνωρίζαμε πολύ καλά ότι αυτή ήταν η... δική μας βραδιά (our night!), της Νορβηγίας δηλαδή και του Αλεξάντερ». Ο ίδιος είπε κατόπιν πως το όνομα του Αλεξάντερ είναι ελληνικό και προέρχεται από τον Μέγα Αλέξανδρο. «Δεν είσαι ο Μέγας Αλέξανδρος, αλλά μπορούμε να πούμε πως είσαι ένας μεγάλος Αλέξανδρος!» συμπλήρωσε κοιτάζοντάς τον.

Ο Ρίμπακ, που θέλει να γνωρίσει εκπροσώπους της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής και είναι φαν του Μίκη Θεοδωράκη, εμφανίστηκε χαμογελαστός στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους. Φυσικά είχε μαζί και το... βιολί του. Μ’ αυτό έπαιξε ένα νέο τραγούδι, το «Funny Little World», που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του που κυκλοφορεί από τη Universal. Το συγκεκριμένο διαδέχτηκε το «Fairytale» στα charts της Νορβηγίας και αναφέρεται σε μια ιστορία αγάπης που δεν ευδοκίμησε (όπως το «Fairytale»). «Το έγραψα πριν από το πρώτο ραντεβού μου με μια κοπέλα που σχεδόν την ερωτεύτηκα. Η σχέση δεν ππροχώρησε, γιατί εγώ πλέον ταξιδεύω συνέχεια και εκείνη δεν γινόταν να με περιμένει» εξομολογήθηκε.

Οσο για την παλιά του αγάπη, για την οποία γράφτηκε το «Fairytale», δεν του τηλεφώνησε μετά τη νίκη του. «Δεν έγραψα αυτό το τραγούδι με την προσδοκία μιας επανασύνδεσης. Το έκανα για να υμνήσω την αδύνατη αγάπη! Χαίρομαι, γιατί παίρνω πολλά γράμματα από ανθρώπους που δηλώνουν υπερήφανοι που έχουν ραγισμένη καρδιά. Αυτή η κοπέλα δεν είναι πια ο άνθρωπος που γνώρισα κι ερωτεύτηκα. Εχει αλλάξει. Ηταν αναμενόμενο να δώσει φωτογραφίες μας στα media για να εξοικονομήσει χρήματα. Δεν με νοιάζει. Ολα καλά!»

Ο Αλεξάντερ δήλωσε ερωτευμένος με την... Ελλάδα! Μολονότι έχει επισκεφθεί την Κρήτη, την Κω και τη Ρόδο, θέλει να επιστρέψει και να πάει και σε άλλα νησιά. «Μ’ αρέσει το ελληνικό καλοκαίρι. Θα ήθελα ν’ απολαύσω τον ήλιο και τη θάλασσα, να κάνω σερφ, να παίξω beach volley και να φλερτάρω όμορφα κορίτσια». Για την ώρα εστιάζει στην περιοδεία για την προώθηση του άλμπουμ του. Ηδη έχει έρθει σε δισκογραφική συμφωνία με δεκαπέντε χώρες και συνεχίζει ακάθεκτος!

Μετά τη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους ο Νορβηγός πήγε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ρυθμός» και έδωσε συνέντευξη στον Μάκη Πουνέντη. Εκεί τον υποδέχτηκαν fans του, στους οποίους μοίρασε αυτόγραφα και... φιλιά! Επειτα ακολούθησε γύρισμα για το Mad και χθες το απόγευμα o «Χάρι Πότερ» της Eurovision αναχώρησε (με το βιολί του) για Παρίσι.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick