twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Ιουλίου 2009

Που βρίσκεται η σορός του Michael Jackson


Τρεις εβδομάδες μετά τον ξαφνικό θάνατό του, η σορός του Michael Jackson δεν έχει ακόμα ταφεί και φήμες λένε ότι φυλάσσεται σε πάγο μέσα σε υπόγεια κρύπτη.

Η μαρμάρινη τύμβος βρίσκεται στο νεκροταφείο Forest Lawn Cemetery στο Λος Άντζελες, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Berry Gordy,ιδρυτής της εταιρείας παραγωγής Motown.

Νομικές πηγές λένε ότι η οικογένεια του Jackson καθυστερούν την ταφή γιατί αναμένουν η υπόθεση να αντιμετωπιστεί ως εγκληματική πράξη.

Νούμερο ένα στόχος για τις αρχές είναι ο γιατρός Conrad Murray, που ήταν μαζί με τον Jackson τη στιγμή που σταμάτησε η καρδιά του και προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή.

Το site TMZ.com μετέδωσε ότι ο Murray έχει φύγει από την Καλιφόρνια και κατευθύνεται στο Τέξας, όπου διατηρεί γραφείο.

Αρκετοί άλλοι γιατροί, συμπεριλαμβανομένου του δερματολόγου του, Δρ Arnold Klein, έχουν επίσης περάσει από ανάκριση. Οι ερευνητές πλέον τείνουν ότι ο θάνατος του Jackson επήλθε αφότου του χορηγήθηκε το δυνατό αναισθητικό Proforol, που χρησιμοποιείται μόνο στα νοσοκομεία. Λέγεται ότι ο καλλιτέχνης, έκανε χρήση του συγκεκριμένου φαρμάκου στο παρελθόν, για να αντιμετωπίσει την αϋπνία του
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick