twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

7 Ιουλίου 2009

Αποθεώθηκαν οι Scorpions στο Καραϊσκάκη

Οι θρυλικοί Scorpions αποθεώθηκαν από 40.000 θαυμαστές, οι οποίοι τραγουδούσαν και χόρευαν στους ρυθμούς τους...

Το δημοφιλέστερο rock συγκρότημα των τελευταίων 40 ετών για περίπου δύο ώρες τραγουδούσε τις μεγάλες του επιτυχίες, κάνοντας το κοινό να παραληρεί.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Κλάους Μάινε, παρότρυνε το κοινό να τραγουδάει μαζί του. Στις rock μπαλάντες οι αναπτήρες άναβαν και η ατμόσφαιρα ήταν... μαγική.

Από τις πιο ωραίες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν οι Γερμανοί ροκάδες κάλεσαν στην σκηνή τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τραγούδησαν μαζί το «Holiday». Η ερμηνεία του Έλληνα τραγουδιστή ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Ο κόσμος δεν σταματούσε να τον χειροκροτεί....

«Δεν είναι δυνατόν να σου φέρεται έτσι ο κόσμος και να μην ανατριχιάζεις, να μην τρέμει η ψυχή σου, να μην λιγώνεσαι. Δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ συγκινημένος», δήλωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στους δημοσιογράφους.

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου το θρυλικό συγκρότημα και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα δώσουν συναυλία στη Λάρισα.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick