twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Αυγούστου 2009

Απίστευτη τραγωδία - 19χρονη πέθανε στην κηδεία του 19χρονου φίλου της


Σαν αρχαία τραγωδία... Μόνο που η ιστορία είναι αληθινή και ξεκίνησε πιθανόν από την ανευθυνότητα κάποιων εργολάβων που αφήνουν τους δρόμους μας γεμάτους λακούβες. Μία λακούβα ήταν αρκετή για να "φύγουν" ένα αγόρι και ένα κορίτσι μόλις 19 χρονών.

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία του Πολύγυρου Χαλκιδικής, όπου οι κάτοικοι θρηνούν το χαμό δύο 19χρονων -ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού- μέσα σε μόλις λίγες ώρες, από το τραγικό παιχνίδι που έμελλε να τους παίξει η μοίρα.

Όλα ξεκίνησαν μετά από το τροχαίο ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο. Ο νεαρός -που υπηρετούσε τη θητεία του- οδηγούσε τα ξημερώματα της Κυριακής το δίκυκλό του, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε μέσα σε λακκούβα που υπήρχε εξαιτίας έργων που εκτελούνται στην περιοχή του Πολυγύρου και τραυματίστηκε. Ένα 24ωρο περίπου μετά το περιστατικό, ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου είχε μεταφερθεί.

Ο θάνατος και η μοίρα δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα, καθώς, χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της κηδείας του άτυχου αγοριού, στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, μία 19χρονη φίλη του νεαρού δεν άντεξε τη συγκίνηση, έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο έδαφος.

Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν από τους γιατρούς του νοσοκομείου Πολυγύρου, η κοπέλα δεν κατάφερε να επανέλθει και εξέπνευσε λίγο μετά τη διακομιδή της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Βασιλειάδη, αιτία θανάτου της 19χρονης είναι η «πνευμονική πύκνωση». Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε, περισσότερο φως αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.
EPT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick