twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Αυγούστου 2009

Διέφυγαν τον κίνδυνο οι πρόσκοποι στην Ιεράπετρα


Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Ιεράπετρας και του Ηρακλείου τα 14 παιδιά που τραυματίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (03/08) στην περιοχή Κουτσουράς της Κρήτης.

Το περιστατικό συνέβη όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα προσέκρουσε σε προπορευόμενη μοτοσυκλέτα, την οποία οδηγούσε αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας και κατόπιν έπεσε σε στάση λεωφορείου όπου βρισκόταν τα παιδιά. Ο αλβανικής καταγωγής οδηγός του αυτοκινήτου δεν έπαθε το παραμικρό. Συνελήφθη και κρατείται.

Αμέσως κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός της περιοχής, προκειμένου να υποδεχθεί τα τραυματισμένα παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Τρία από τα παιδιά, τα οποία ήταν πιο σοβαρά τραυματισμένα, μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου. Τα υπόλοιπα 11 παραμένουν στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.
star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick