twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

5 Αυγούστου 2009

Οι δύσκολες ώρες του Γρηγόρη Αρναούτογλου


Μαύρο καλοκαίρι για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που ανεβαίνει σιωπηλά το δικό του... ανήφορο! Ο παρουσιαστής τους τελευταίους μήνες ζει -βουβά- ένα οικογενειακό δράμα. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι ο πατέρας του μπαινοβγαίνει σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων της Αθήνας και υποβάλλεται σε ειδικές θεραπείες για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Ο Γρηγόρης περνάει δύσκολες ώρες λόγω της υγείας του πολυαγαπημένου του πατέρα, του κ. Τάσου. Δεν του έφταναν οι επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετώπισε τον περασμένο χειμώνα με τον “Ομορφο κόσμο”, τώρα έχει και το πρόβλημα με τον μπαμπά του που τον έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά», λέει στην «Espresso» πηγή από το περιβάλλον του. Αντιμετωπίζει ένα δύσκολο και λεπτό πρόβλημα υγείας, ευτυχώς όμως η κατάστασή του βελτιώνεται σταθερά. Λαμβάνει ειδική αγωγή από τους θεράποντες γιατρούς του και όλοι οι δικοί του άνθρωποι φροντίζουν ώστε να μην παρεκκλίνει ούτε στο ελάχιστο από τις οδηγίες τους. Πριν από τρεις μέρες ο Γρηγόρης εθεάθη στο καφέ του νοσοκομείου, όπου περίμενε μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται ο πατέρας του. Αμέσως μετά κάθισαν για λίγα λεπτά παρέα στην καφετέρια. Οπως ήταν φυσικό, πατέρας και γιος συγκέντρωσαν τα βλέμματα των ανθρώπων που έτυχε να είναι εκεί, αφού όλοι αναγνώρισαν τον Γρηγόρη και άρχισαν να διερωτώνται τι ακριβώς του συμβαίνει και βρίσκεται εκεί.

Από τον περασμένο χειμώνα ο πατέρας του παρουσιαστή εκδήλωσε συμπτώματα μιας δύσκολα αντιμετωπίσιμης αρρώστιας. Πήγε αμέσως στον γιατρό. Στο πλευρό του ήταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του και οι δυο γιοι του, ο Γρηγόρης και ο Σάκης Αρναούτογλου (που εργάζεται στην ET3). Ο Γρηγόρης φρόντισε αμέσως να τον πάει στους καλύτερους γιατρούς της πρωτεύουσας. Αν και ήταν απασχολημένος με την καθημερινή εκπομπή του στο Mega (του χρόνου, ως γνωστόν, δεν θα παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή του αλλά, όπως όλα δείχνουν, βραδινό show του καναλιού), φρόντιζε προσωπικά ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη η παραμονή του πατέρα του στην Αθήνα. Ηταν πολύ στενοχωρημένος με αυτό που του συνέβαινε, αλλά δεν το έδειχνε στο γυαλί. Πίσω από το χαμόγελο, τα πρωινά γλέντια και τις τηλεφωνικές φάρσες έκρυβε την ανησυχία του.

Ελάχιστα πρόσωπα -μεταξύ αυτών, βέβαια, και η αγαπημένη του Νάντια Μπουλέ- γνώριζαν τη μεγάλη αγωνία που περνούσε λόγω της υγείας του πατέρα του. Οπως έχουμε γράψει, πρόσφατα ταξίδεψε με τη Νάντια στο Αμστερνταμ για να ξεκουραστεί λίγο και να βρεθεί μακριά από τα media, που ασχολούνται μαζί του με αφορμή το ότι δεν θα συνεχίσει να παρουσιάζει το πρωινάδικο του καναλιού της Μεσογείων. Το μυαλό του, όμως, ακόμα και όταν βρισκόταν στην ολλανδική πρωτεύουσα ήταν και στον πατέρα του. Φρόντιζε να μιλάει μαζί του στο τηλέφωνο σχεδόν καθημερινά. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα πήγε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη, για να είναι κοντά στους γονείς του και πιο πολύ στον πατέρα του, που τον έχει ανάγκη ειδικά αυτή την περίοδο. «Ευτυχώς τα νέα είναι καλά για τον πατέρα του και η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται σταθερά δείχνοντας ότι μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα...» μας λέει άνθρωπος που είναι καλά ενημερωμένος για το θέμα. Μακάρι γρήγορα να ξεπεραστεί.
Espressonews

1 σχόλιο:

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΟΠΟΙΑ ΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick