twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Αυγούστου 2009

Σοκάρει η είδηση της μητέρας που στραγγάλισε τα παιδιά της


Η είδηση για τον πατέρα που βρήκε τα άψυχα κορμάκια των παιδιών του (ενός δεκάχρονου αγοριού και του 8χρονου κοριτσιού), βυθισμένα μέσα στη γεμάτη νερό μπανιέρα, συγκλονίζει από χθες την κοινή γνώμη. Ο κύριος λόγος του σοκ, εκτός από αυτό καθαυτό το τραγικό γεγονός και τον τόσο άδικο χαμό των δύο παιδιών που τα στραγγάλισε με τα χέρια της η ίδια τους η μητέρα, είναι ότι κανείς δεν βρέθηκε -ούτε υπηρεσία, ούτε άλλος άνθρωπος- να εμποδίσει την 35χρονη ψυχικά άρρωστη Αλβανίδα από το να μετατραπεί σε… Μήδεια.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της τραγωδίας άρχισε στις 11.40 χθες το πρωί, όταν η «χαμένη στον κόσμο της» 35χρονη γυναίκα πετάχτηκε στις ρόδες ενός αυτοκίνητου, στη συμβολή της Κορίνθου και της Ιεράς Οδού, στην Ελευσίνα. Ωστόσο ο οδηγός του αντέδρασε ενστικτωδώς και την τραυμάτισε ελαφρά. Η αποφασισμένη όμως για όλα γυναίκα ξανασηκώθηκε και έπεσε στις ρόδες ενός δεύτερου επερχόμενου οχήματος, επαγγελματικού βαν, το οποίο την τραυμάτισε σοβαρά. Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφέρθηκε από τον οικοδόμο άντρα της στο Τζάνειο και εκεί νοσηλεύεται ώς σήμερα σε κρίσιμη κατάσταση.

Μέχρι εκείνη την ώρα κανείς δεν γνώριζε τη φρίκη που είχε προηγηθεί και η ίδια είχε προκαλέσει. Αποκαλύφθηκε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι, όταν ο σύζυγος επέστρεψε στο σπίτι του, στον πρώτο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στην οδό Ρ. Φεραίου 35 της Ελευσίνας. Καθώς η γυναίκα άφησε το κλειδί πίσω από την πόρτα, ο τραγικός πατέρας μπήκε στο διαμέρισμα πηδώντας από διπλανό μπαλκόνι. Εκεί, μέσα στην μπανιέρα, βρήκε τα δυο παιδιά του αναίσθητα. Ελπίζοντας ότι μπορεί να ανατρέψει το κακό, μαζί με εξάδελφό του έβαλε τα παιδιά στα κρεβάτια τους και με μαλάξεις επιχείρησε να τα επαναφέρει. Οταν συνειδητοποίησε ότι οι προσπάθειες ήταν μάταιες, οι κραυγές οδύνηςτου σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά.

Στην περιοχή, όπως έλεγαν αργότερα οι κάτοικοι, η οικογένεια είχε έρθει πριν από είκοσι μέρες, από την Ελασσόνα ή τη Λάρισα. Δεν άκουσαν ποτέ καβγάδες, ούτε διαπίστωσαν κάτι περίεργο. Ωστόσο έμαθαν ότι η γυναίκα είχε πρόβλημα και θα πήγαινε σε ψυχιατρική κλινική. Κανείς όμως δεν φανταζόταν πως θα έφταναν τα πράγματα εκεί που έφτασαν.

Οσον αφορά το πώς τα δύο αγγελούδια έχασαν τη ζωή τους, ο ιατροδικαστής δεν ήταν βέβαιος εάν τα έβαλε η μητέρα τους στην μπανιέρα αφού τα στραγγάλισε ή αν τα έπνιξε σε αυτή. Η δεύτερη εκδοχή όμως ήταν η λιγότερο πιθανή, αφού δεν υπήρχαν σημεία αντίδρασης των παιδιών. Τα ακριβή αίτια του θανάτου τους αναμένεται να διευκρινιστούν σήμερα με τη νεκροτομή.
Espressonews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick