twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Αυγούστου 2009

Σύγκρουση πλοίων με ένα νεκρό στην Άνδρο


Ανοικτά της θαλάσσιας περιοχής Φάσα της Άνδρου, στο στενό Καφηρέα, συγκρούστηκαν πριν λίγο δύο φορτηγά πλοία. Πρόκειται για το ελληνικό Βασιλική Τ., με 10 επιβαίνοντες και το JIN ZHOU, σημαίας Χονγκ Κονγκ. Στο σημείο έσπευσαν ένα ρυμουλκό και πλωτά του Λιμενικού.

Από τη σύγκρουση, σύμφωνα με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, προκλήθηκαν μόνον υλικές ζημιές και κανείς εκ των επιβατών δεν τραυματίστηκε.

Ωστόσο, λίγο πριν αποκολληθούν τα δύο πλοία, ο 48χρονος ναύκληρος του ελληνικού πλοίου αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονους πόνους στο στήθος και ζήτησε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Τη μεταφορά του 48χρονου μέχρι το λιμάνι της Καρύστου, όπου κατευθύνονταν και τα δύο πλοία, ανέλαβε ναυαγοσωστικό του Λιμενικού Σώματος.

Στη συνέχεια, ο ναύκληρος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου δυστυχώς απεβίωσε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Καρύστου.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick