twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Αυγούστου 2009

LIVE: ΠΑΟ-Σπάρτα Πράγας 3-0 (Τελικό) - Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

90+3 Τέλος του ματς

92’ Ευκαιρία για τη Σπάρτα. Σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Γκαλίνοβιτς πέταξε τη μπάλα κόρνερ.


89' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!3-0! Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τη μαχητικότητα του κέρδισε μια φάση απο τον Μπλάζεκ η οποία έδειχνε χαμένη, έκλεψε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα της Σπάρτα και έγραψε το 3-0.

87’ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Σπάρτα Πράγας. Ο Κάλουντα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

84’ Ολιγωρία της άμυνας του Παναθηναϊκού. Ο Κούζνι κέρδισε τόσο τον Γκάμπριελ όσο και τον Σπυρόπουλο στον αέρα, πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι αλλά ήταν αδύναμη και κατέληξε στην αγκαλιά του Γκαλίνοβιτς.

81’ Οι δυνάμεις έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν τόσο τους παίκτες του Παναθηναϊκού όσο και αυτούς της Σπάρτα Πράγας. Για αυτό και στο τελευταίο εφτάλεπτο παρακολουθούμε παιχνίδι κέντρου.

79’ Δεν συμπλήρωσε ούτε ένα λεπτό στον αγωνιστικό χώρο ο Γκάμπριελ και πήρε κίτρινη κάρτα λόγω διαμαρτυρίας. 78’ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Εκτός αγώνα πέρασε ο Καραγκούνης και στη θέση του μπήκε ο Γκάμπριελ.

76' 59% η κατοχή της μπάλας για τον Παναθηναϊκό, 41% για τη Σπάρτα Πράγας

74' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σιμάο πέρασε στη θέση του Λέτο.

69' Αλλαγή για τη Σπάρτα Πράγας. Ο Προυντνίκοφ πέρασε στη θέση του Ουίλφριντ

66’ Εκτέλεση φάουλ από τον Λέτο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Σπάρτα αλλά η μπάλα βρήκε στο τοίχος των Τσέχων.

65’ Ο Παναθηναϊκός ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό του παιχνιδιού. Οι Τσέχοι δεν είναι απειλητικοί και οι «πράσινοι» ψάχνουν τον τρόπο να «κλειδώσουν» την πρόκριση.

60’ Ακόμη μια φορά έφτασε κοντά στο γκολ ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος σούπερσταρ προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση αλλά ο Μπλάζεκ τον πρόλαβε για ελάχιστα εκατοστά.

59’ Οι Τσέχοι δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν πλέον από το να βγουν στην επίθεση. Αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός και με μια καλή αντεπίθεση να κάνει το 3-0…

54’ ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ! Φοβερή αντεπίθεση από τον Παναθηναϊκό. Ο Καραγκούνης βρήκε τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά, αυτός με συρτή σέντρα έδωσε μισό γκολ στον Κατσουράνη και αυτός με ήρεμο πλασέ έγραψε το 2-0…

50’ Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε για τις δύο ομάδες το δεύτερο ημίχρονο.
sport-fm






Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick