twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

8 Αυγούστου 2009

Απόπειρα απόδρασης από τον Κορυδαλλό


Απόπειρα απόδρασης τεσσάρων αλλοδαπών κρατουμένων αποτράπηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι κρατούμενοι, που είχαν διαφύγει από το κελί στο οποίο κρατούνταν στον πρώτο όροφο της δεύτερης πτέρυγας, έγιναν αντιληπτοί όταν επιχείρησαν να το σκάσουν στο β' «νεκρό» προαύλιο της ίδιας πτέρυγας από σωφρονιστικό υπάλληλο, που εκτελούσε περιπολία και ο οποίος τους συνέλαβε με την βοήθεια συναδέλφων του.

Από την πρώτη έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι τέσσερις κρατούμενοι έκοψαν με ατσάλινο σύρμα τη σιδερόβεργα στο κελί τους και διέφυγαν στο α' «νεκρό» προαύλιο χρησιμοποιώντας σεντόνι σαν αυτοσχέδιο σχοινί. Το σεντόνι κρατούσε ο ένας από τους κρατούμενος, ο οποίος επιχείρησε να πηδήσει στο προαύλιο, αλλά τραυματίστηκε στο πόδι. Ακολούθως, οι κρατούμενοι βρέθηκαν στο β' «νεκρό» προαύλιο, το οποίο διαχωρίζεται από το α' με σύρμα, όπου και συνελήφθησαν.

Ο κρατούμενος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως στο Τζάννειο νοσοκομείο.

Για την απόδραση έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ προανάκριση διεξάγεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick