twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

23 Αυγούστου 2009

Έχασε την ζωή του νεαρός που είχε προσβληθεί με τη νέα γρίπη

Πέθανε τα ξημερώματα ο 23χρονος καρδιοπαθής που είχε προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης κατά τη διάρκεια νοσηλείας του στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλλεγγύης «το περιστατικό δεν καταγράφεται ως θάνατος από τον ιό της γρίπης Α (Η1Ν1) σύμφωνα με τα διεθνή επιστημονικά δεδομένα, καθώς η λοίμωξη προσετέθη τα δυο τελευταία 24ωρα και δεν συνδέεται με το αίτιο του θανάτου».

Ο 23χρονος άνδρας έπασχε από χρόνιο συγγενές πολυσυστηματικό νόσημα, που περιλαμβάνει βαρύτατη πνευμονική υπέρταση σοβαρού βαθμού και τελικού σταδίου δεξιά καρδιακή ανεπάρκεια.

Στις αρχές του μήνα εισήχθη εκτάκτως στο Ωνάσειο, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και τέθηκε σε αναπνευστική μηχανική υποστήριξη. Τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου στον οποίο υπεβλήθη, έδειξαν ότι ο 23χρονος άνδρας ήταν θετικός στον ιό της νέας γρίπης.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick