twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

12 Αυγούστου 2009

Γνωστός παρουσιαστής οργάνωνε δολοφονίες για να έχει υψηλή τηλεθέαση!


Στο στόχαστρο της βραζιλιάνικης Δικαιοσύνης έχει μπει ένας παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής και πολιτικός, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία, διέταξε τις δολοφονίες πέντε ατόμων με σκοπό να ανέβασει τα ποσοστά θεαματικότητας της εκπομπής του.

Πρόκειται για τον Γουάλα Σόουζα, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Από την έρευνα των Αρχών προέκυψε ότι ο Σόουζα διέταξε τη δολοφονία πέντε ατόμων που εμπλέκονται σε κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών με στόχο να αποδείξει ότι η περιοχή της Αμαζονίας έχει υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας, αλλά κυρίως για να ανεβάσει τα ποσοστά θεαματικότητας της εκπομπής του.

Αλλωστε, εντελώς... τυχαία, η δική του κάμερα έφτανε πάντα πρώτη στον τόπο του εγκλήματος.Ο Σόουζα αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη οπλοφορία, διακίνηση ναρκωτικών και ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονίες, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού ως πολιτικός απολαμβάνει ασυλίας.

Αντίθετα, οι Αρχές συνέλαβαν το γιο του, ο οποίος είχε συμμετοχή στο όλο κύκλωμα.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick