twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

6 Αυγούστου 2009

Του έβαλε φωτιά σε μπαρ στα Μάλια γιατί την παρενοχλούσε!

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι απ’ ό,τι φαίνεται για τους κατοίκους, αλλά και για όλους όσοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά με τον τουρισμό στα Μάλια και τη Χερσόνησο της Κρήτης, από την προκλητική αλλά και προσβλητική συμπεριφορά των Βρετανών τουριστών, που λειτουργούν εκτός ελέγχου εξαιτίας της ανεξέλεγκτης κατανάλωσης αλκοόλ.

Βέβαια, όταν η «απάντηση» στα όσα έκτροπα συμβαίνουν είναι τέτοια που μπορεί να προκαλέσει θάνατο ή επικίνδυνη σωματική βλάβη είναι απόλυτα καταδικαστέα, όμως μόνο υπό αυτό το πρίσμα, της οργής και της αγανάκτησης, μπορεί να δοθεί ίσως μια εξήγηση για την ακραία αντίδραση μιας 26χρονης από το Ηράκλειο, η οποία διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής. Ηταν περίπου 4.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν η νεαρή γυναίκα αισθάνθηκε ένα ξένο χέρι να τη θωπεύει χαμηλά, στην πίσω πλευρά του σώματός της.

Η κοπέλα αντέδρασε χωρίς δεύτερη σκέψη και με ανεξέλεγκτη οργή. «Ελουσε» στην αρχή με βότκα τον μεθυσμένονεαρό τουρίστα που την προσέβαλε και στη συνέχεια με τον αναπτήρα που κρατούσε στο άλλο χέρι, του... έβαλε φωτιά.

Μέχρι οι υπόλοιποι θαμώνες να αντιληφθούν τι συμβαίνει και έως ότου οι πιο ψύχραιμοι να συνέλθουν από το σοκ που τους προκάλεσε η εικόνα του φλεγόμενου 23χρονου Βρετανού, οι φλόγες είχαν επεκταθεί σε όλο το εύρος του στήθους και της κοιλιάς, προκαλώντας του βαριάς μορφής εγκαύματα. Ο 23χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο κοντινό Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια, ενώ εξακολουθούσε να σφαδάζει από τους αφόρητους πόνους, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στην ιδιωτική κλινική «Αγιος Γεώργιος», όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται έχοντας υποστεί εγκαύματα δεύτερου βαθμού.

Το αξιοπερίεργο είναι βέβαια ότι παρά το θόρυβο και τη γενική αναστάτωση που προκάλεσαν αφενός οι κραυγές οδύνης του Βρετανού και αφετέρου η εικόνα του να φλέγεται, κανείς από όλους όσοι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του βίαιου και αποτρόπαιου θεάματος δεν ενημέρωσε την αστυνομία.

Οι τοπικές αρχές έμαθαν για το περιστατικό από το βρετανικό προξενείο, στο οποίο στο μεταξύ είχαν καταφύγει και αναφέρει το τι είχε συμβεί οι φίλοι του άτυχου νεαρού τουρίστα.

Ακολούθησε η αστυνομική έρευνα και ύστερα από σειρά καταθέσεων ανακαλύφθηκαν τα στοιχεία της 26χρονης «μπουρλοτιέρισσας», η οποία τελικά παραδόθηκε στις Αρχές αργά χθες το απόγευμα.

Στο μεταξύ, στην ίδια «ταραγμένη» περιοχή η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο νεαρών ατόμων, γιατί έπειτα από έρευνα που έγινε στο σπίτι όπου διέμεναν, βρέθηκε 1,1 κιλό χασίς, ενώ κατασχέθηκε και το ποσό περίπου των 2.000 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick