twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

26 Αυγούστου 2009

Την έβαλαν να αγοράσει δύο εισιτήρια επειδή ήταν υπέρβαρη!

Εργαζόμενοι αεροπορικής εταιρείας είπαν σε υπέρβαρη γυναίκα να κλείσει εισιτήρια για δύο θέσεις… αφού δεν χωρά σε μία!

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Reppublica, η 55χρονη που ζυγίζει σχεδόν 100 κιλά μήνυσε την εταιρεία, καθώς την μείωσαν ως προσωπικότητα. Όπως είπε η Anna Delluci, πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο από το Bari για Ρώμη, της είπαν να ζυγιστεί, μπροστά σε άλλους επιβάτες, προτού της επιτρέψουν την είσοδο.

Η ίδια αρνήθηκε, εμφανώς προσβεβλημένη. «Λυπούμαστε, αλλά είστε πολύ παχιά και αν θέλετε να ταξιδέψετε μαζί μας πρέπει να αγοράσετε δύο εισιτήρια», ισχυρίστηκε η καταγγέλλουσα πως της είπαν στο check in. Ωστόσο, η εκδοχή της εταιρείας είναι εντελώς διαφορετική, αφού εκπρόσωπός της διαψεύδει το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας. Μάλιστα η εταιρεία λέει ότι πρόκειται για φάρσα.

Και διευκρινίζει σε ανακοίνωση: «Η πολιτική της εταιρείας όσον αφορά στους υπέρβαρους επιβάτες, είναι να τους προτείνει ότι αν έχουν ανάγκη για μία παραπάνω θέση, μπορούν να την αγοράσουν». «Ωστόσο δεν απαιτούμε κάτι τέτοιο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

1 σχόλιο:

THANASIS MAKEDONAS είπε...

δηλαδη αν ηταν πολυ αδυνατη θα πληρωνε μισο;ελεος

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick