twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν μπαίνει στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ο Σημίτης!

Εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ο Κώστας Σημίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος του πρότεινε να συμμετάσχει ως υποψήφιος στις περιφέρειες της Α Αθήνας και της Α Πειραιά και όχι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπως είχε αρχικά ακουστεί.

Ο κος Σημίτης, ωστόσο, δεν συμφώνησε και έτσι πάρθηκε η απόφαση να μείνει εκτός της κοινοβουλευτικής μάχης με τον κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι κ.κ. Παπανδρέου και Σημίτης, «ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρότεινε στον πρώην Πρωθυπουργό είτε να εξακολουθήσει να ηγείται του ψηφοδελτίου της Α΄ Πειραιά, είτε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Α΄ Αθήνας».

«Η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τον πρώην Πρωθυπουργό, ο οποίος απάντησε ότι, εάν δεν ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας, δεν επιθυμεί οποιαδήποτε άλλη θέση», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία οι δύο πολιτικοί «συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις, την πορεία προς τις εκλογές και τη νίκη του ΠΑΣΟΚ».

«Στις συνομιλίες μας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε για τη συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια. Εύχομαι στο ΠΑΣΟΚ νίκη στις εκλογές και κάθε επιτυχία», ανέφερε ο κ. Σημίτης σε γραπτή του δήλωση.

Star

2 σχόλια:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Απαράδεκτο.
Ετσι θα κυβερνήσουν?
Απίστευτο να μην μπορούν να συννενοηθούν και να χαθεί η ευκαιρία για έναν πολιτικό που έχει αξία.

Ερασιτεχνης είπε...

Αμ ετσι εξηγήται η συνεχιζόμενη φαγουρα!!
Χαρακτηριστική και η....εκφραστικότητα του κινέζου τόσο στη μούρη του όσο και στο δαχτυλάκι του!!
Γιωργάκη,πάρε εμένα στη θέση του..

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick