twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Αυγούστου 2009

"Φτιαγμένος" για τίτλους ο Γουέϊφερ!


«Φτιαγμένος» έφτασε στην Ελλάδα ο νέος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Βον Ουέιφερ. Μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε να έχει απόλυτη επίγνωση του πού έρχεται και τι περιμένουν όλοι από αυτόν, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα δώσω και την ψυχή μου για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, οτιδήποτε λιγότερο θα είναι απογοητευτικό».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουέιφερ:
«Νιώθω πραγματικά πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ, δεν περίμενα να βρω τόσους δημοσιογράφους. Θα τα δώσω όλα, ακόμη και την ψυχή μου για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, οτιδήποτε λιγότερο πετύχουμε θα είναι απογοητευτικό. Πρέπει να πάρουμε τον τίτλο».

Σχετικά με τους συμπαίκτες του, Κλέιζα και Τσίλντρες, είπε:

«Δεν έχω μιλήσει με τον Τσίλντρες και θυμάμαι τα παιχνίδια που αγωνίστηκα αντίπαλος του Κλέιζα, θα είναι ωραίο που θα παίζουμε μαζί».

Αναφορικά με το τι να περιμένουμε από αυτόν, δήλωσε:

«Θα κάνω ότι χρειαστεί μέσα στο γήπεδο για να φέρουμε επιτυχίες. Μπορώ να σκοράρω, ακόμη και να πάρω ριμπάουντ αν χρειαστεί».

Ο Αμερικανός περιμένει τα δύο παιχνίδια των ερυθρολεύκων με αντιπάλους ομάδες του ΝΒΑ, στις 9 και 12 Οκτωβρίου.

«Δεν βλέπω την ώρα να παίξουμε με το Κλίβελαντ και το Σαν Αντόνιο. Σε αυτούς τους αγώνες θα δείξουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια υπερδύναμη στην Ευρώπη».

Τέλος, ο Βον Ουέιφερ εξέφρασε την επιθυμία του να εμφανιστεί μπροστά στους φίλους του Ολυμπιακού.

** Στις 16:20 αναμένεται στο αεροδρόμιο και το άλλο απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Λιθουανός Λίνας Κλέιζα.

sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick