twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Αυγούστου 2009

Γιόρτασε με επεισοδιακό τρόπο τα γενέθλιά της στην Πολωνία η Madonna


Στην Πολωνία για την παγκόσμια περιοδεία της βρέθηκε η «βασίλισσα της ποπ», όπου εκτός από άλλη μία μοναδική ζωντανή εμφάνιση γιόρτασε και τα γενέθλιά της.

Ωστόσο μια δυσάρεστη έκπληξη της επιφύλασσε η μοίρα, καθώς μια ομάδα θρησκευόμενων Πολωνών την περίμενε στο αεροδρόμιο.

Με σημαίες και θρησκευτικές εικόνες στα χέρια φώναζαν πως είναι ανεπίτρεπτο να γίνει η συναυλία την ημέρα της γιορτής της Παναγίας.Η διαδήλωση δεν πτόησε την Madonna η οποία αποθεώθηκε από το πλήθος.

Όσο για την ηλικία της, παρά τα 51 κεράκια που είχε η τούρτα της επάνω, η ίδια μοιάζει και νοιώθει 20 χρονών.

Η καριέρα της ξεκίνησε το 1982 όταν ήταν ακόμη 24 ετών. Η διεθνής επιτυχία για τη Madonna ήρθε με τον δίσκο «Like A Virgin» ο οποίος έφτασε στην κορυφή των album charts των ΗΠΑ.


Έκτοτε ακολούθησαν πολλοί δίσκοι και αμέτρητες επιτυχίες, που δικαιολόγησαν πλήρως τον τίτλο «βασίλισσα της pop».

Η ίδια αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια πρότυπο για χιλιάδες κορίτσια που σπεύδουν να αντιγράψουν κάθε στιλιστική της επιλογή.

Το αδιαμφισβήτητα ξεχωριστό της στυλ, συμπεριελάμβανε μπλούζες από δαντέλα, φούστες πάνω από κάπρι παντελόνια, μακριές κάλτσες, κοσμήματα με τον χριστιανικό σταυρό και αποχρωματισμένα μαλλιά. Έγινε το γυναικείο fashion trend των 80's και των έφηβων κοριτσιών.

Το 2000 κατέκτησε μια θέση στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες αφού αναγνωρίστηκε ως η πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια όλων των εποχών.

Παράλληλα με την καριέρα της η «απόλυτη» τραγουδίστρια κατάφερε να δημιουργήσει και οικογένεια.


Παντρεύτηκε το γνωστό παραγωγό ταινιών του Χόλυγουντ, Guy Ritchie.

Η 51χρονη τραγουδίστρια έχει τέσσερα παιδιά, αφού εκτός από την κόρη της, Λούρδη, που έκανε με τον Carlos Leon, και τον Ρόκο που έκανε με τον Guy Ritchie, έχει υιοθετήσει άλλα δύο αγοράκια από το Μαλάουι.

Πρόκειται για τον Chifundo "Mercy" James και τον David Banda.

Ο γάμος της με τον Ritchie έληξε μετά από οκτώ χρόνια συμβίωσης, λόγω διαφορετικής ρουτίνας.

Η Madonna δεν σταματά να απασχολεί τα μέσα με το ταλέντο της, την προσωπική της ζωή αλλά και τις «ιδιαιτερότητές» της που αποτελούν καθημερινή στήλη στα διεθνή ΜΜΕ.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick