twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

8 Αυγούστου 2009

Θέλει να κάνει μήνυση στην BMW η Όλγα Φαρμάκη


"Θα προχωρήσουμε σε μήνυση εναντίον της BMW. Με τέτοια σφοδρή σύγκρουση το αυτοκίνητο σχεδόν διαλύθηκε και δεν άνοιξαν οι αερόσακοι! Εχω ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία με δικηγόρους και πραγματογνώμονες που έχω ορίσει. Δεν θα το αφήσω έτσι! Η Ολγα θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή της".

Ο σύντροφος της Ολγας Φαρμάκη, Αλέξανδρος Αγγλούπας μιλάει στην «Espresso» για την απόφασή τους να κινηθούν νομικά εναντίον της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας (στο γκρουπ της οποίας ανήκει και το Mini). Μόλις λίγες μέρες μετά το τροχαίο που έπαθε το γνωστό μοντέλο στην Αττική Οδό, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το Mini Cooper να γίνει σμπαράλια και η Ολγα να νοσηλεύεται (ακόμα σοκαρισμένη) με αιμάτωμα στον πνευμονοθώρακα, ο αγαπημένος της, επιχειρηματίας ζητάει απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα που αφορούν την αυτοκινητοβιομηχανία-κολοσσό. «Απ' ό,τι μας είπαν οι γιατροί, αν είχε ανοίξει ο αερόσακος, η Ολγα δεν θα είχε χτυπήσει στο στήθος. Ευτυχώς που φορούσε ζώνη ασφαλείας. Διαφορετικά, θα μπορούσε ακόμα και να είχε σκοτωθεί. Είχε άγιο το κορίτσι».

Οπως γράφαμε στο προχθεσινό μας ρεπορτάζ, η Ολγα Φαρμάκη επιστρέφοντας από το αεροδρόμιο νωρίς το πρωί της Τρίτης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Αποτέλεσμα; Το μαύρο Μini Cooper της μετά από τρελή πορεία κατέληξε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα της Αττικής Οδού. Το παρμπρίζ έγινε θρύψαλα, το καπό στραπατσαρίστηκε (σχεδόν έφτασε στην οροφή του μικρού αυτοκινήτου), το μπροστινό μέρος του οχήματος καταστράφηκε ολοσχερώς. Και παρ’ όλα αυτά, όπως αποκαλύπτει και το φωτογραφικό υλικό της «Εspresso», οι αερόσακοι δεν άνοιξαν!

Η περιπέτεια για το γνωστό μοντέλο συνεχίζεται μέχρι σήμερα που, αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το γνωστό θεραπευτήριο στο οποίο μεταφέρθηκε αμέσως μετά το σοβαρό τροχαίο. Τόσο το αιμάτωμμα στη θωρακική χώρα όσο και η παροδική αμνησία που ακολούθησε τη σύγκρουση είχαν ανησυχήσει τους γιατρούς, που ήθελαν να την παρακολουθήσουν για μερικά 24ωρα. Από τη σφοδρή σύγκρουση η Ολγα χτύπησε το κεφάλι της στην οροφή του αυτοκινήτου και χρειάστηκε οι γιατροί να της κάνουν δύο ράμματα πάνω από το φρύδι.

Το χειρότερο όμως φαίνεται πως ήταν άλλο. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο σύντροφός της, κατά τη σφοδρή πρόσκρουση του αυτοκινήτου πάνω στα κιγκλιδώματα δεν άνοιξαν οι αερόσακοι, με αποτέλεσμα το μοντέλο να χτυπήσει με το στήθος πάνω στο τιμόνι και να τραυματιστεί άσχημα, μολονότι φορούσε ζώνη ασφαλείας. Πέρα από τις εκδορές στο υπόλοιπο σώμα της που προκλήθηκαν κατά τη σύγκρουση, οι γιατροί που εξέτασαν την Ολγα εντόπισαν κι ένα μικρό αιμάτωμα στην περιοχή του πνευμονοθώρακα, που προκλήθηκε προφανώς όταν χτύπησε στο τιμόνι. Αν είχε ανοίξει κανονικά ο αερόσακος, κάτι τέτοιο λογικά θα είχε αποφευχθεί. Αυτός είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που η αγαπημένη του Αλέξανδρου Αγγλούπα δεν βγήκε αμέσως από το νοσοκομείο. Λόγω του αιματώματος οι γιατροί την κράτησαν παραπάνω μέρες για παρακολούθηση. Πάντως, όπως πληροφορηθήκαμε, όλα πλέον πηγαίνουν καλύτερα για το όμορφο κορίτσι, που αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο από το θεραπευτήριο «Υγεία». Το σοκ που έχει υποστεί, βεβαίως, παραμένει...


Το χρονικό της σύγκρουσης και το birthday party-έκπληξη

Το μοντέλο βρισκόταν στην Κεφαλλονιά για επαγγελματικούς λόγους. Πριν φύγει είχε παρκάρει το Μini Cooper της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με σκοπό επιστρέφοντας στην Αθήνα να πάει με αυτό στο σπίτι της. Η Ολγα ήταν κουρασμένη από το ταξίδι και τη δουλειά της προηγούμενης μέρας. Μια στιγμή απροσεξίας ήταν αρκετή για να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε στα κιγκλιδώματα της Αττικής Οδού. Το αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια και το μοντέλο έχασε τις αισθήσεις του και κατέληξε στο νοσοκομείο. Ο σύντροφός της έτρεξε κοντά της από την πρώτη στιγμή και δεν την άφησε σχεδόν καθόλου μέχρι να βεβαιωθεί πως δεν διατρέχει κίνδυνο. Στο πλευρό της βρέθηκε αμέσως και η αδελφή της, η ηθοποιός Γωγώ Φαρμάκη, που της έχει μεγάλη αδυναμία. Αφού ξεπεράστηκε το αρχικό σοκ με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού που την καθησύχασε, άρχισαν να διατυπώνονται -όπως ήταν φυσικό- οι απορίες για τις συνθήκες του ατυχήματος. Η Ολγα φορούσε ζώνη. Γιατί λοιπόν χτύπησε στο θώρακα; Μήπως δεν άνοιξαν οι αερόσακοι; Ο Αλέξανδρος άρχισε να το ψάχνει και μόλις κατέληξε στα συμπεράσματά του μπήκε στη διαδικασία να κινηθεί νομικά εναντίον της γερμανικής εταιρείας, έχοντας φυσικά τη σύμφωνη γνώμη και τη συγκατάθεση της συντρόφου του. Μάλιστα, έχει μπει ο ίδιος μπροστά στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς αυτό που προέχει τώρα για την Ολγα είναι να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει ώστε να επανέλθει και να αναρρώσει πλήρως. Μάλιστα, τόσο ο Αλέξανδρος όσο και η Γωγώ φροντίζουν να την απασχολούν μόνο με ευχάριστα θέματα. Οπως, για παράδειγμα, χθες που το μοντέλο είχε τα γενέθλιά του οι δύο πιο κοντινοί της άνθρωποι εμφανίστηκαν με μια τούρτα την οποία στόλιζε ένα κεράκι με τον αριθμό 26. Η έκπληξη ήταν το καλύτερο φάρμακο για τη νεαρή κοπέλα που το πρόσωπό της έλαμψε αμέσως. Οσο για την ευχή που έκανε μόλις έσβησε το κεράκι; Δεν τη γνωρίζουμε, αλλά δεν είναι και δύσκολο να τη μαντέψουμε: υγεία πάνω απ' όλα!
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick