twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Αυγούστου 2009

LIVE: ΠΑΟ-Σπάρτα Πράγας 1-0 (Ημίχρονο)


Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Μουν, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Λέτο, Σισέ, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (Γιόζεφ Χόβανετς): Μπλάζεκ, Πάμιτς, Χόχεντερ, Χούμπνικ, Μπέργκερ, Ζόφτσακ, Βιλφριντ, Κούζνιρ, Ζέμαν, Βάτσεκ, Χούσεκ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Προένσα (Πορτογαλία)45+1' Λήξη του πρώτου μέρους

45’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!! Ο Καραγκούνης εκτέλεσε ιδανικά το φάουλ, ο Σαριέγκι έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

44’ Κίτρινη κάρτα για τον Χόχεντερ, ο οποίος τράβηξε τον Σαλπιγγίδη από τη φανέλα.

42’ Λέτο και Σισέ για μια ακόμη φορά συμμετείχαν σε φάση. Σουτ ο Αργεντινός έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Σισέ και πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Μπλάζεκ.

40’ Λέτο και Σισέ συνεργάζονται άψογα αλλά ο Γάλλος πιάνει σουτ πάνω στην κίνηση μέσα στην περιοχή και τη στέλνει πολλά μέτρα άουτ.

36’ Την ευκαιρία του αγώνα, μέχρι στιγμής, χάνει ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος με κεφαλιά δυναμίτη από τα δύο μέτρα δεν καταφέρνει να ανοίξει το σκορ αφού ο Μπλάζεκ κάνει την απόκρουση της ζωής του και στέλνει τη μπάλα κόρνερ.

35’ Ο κόσμος του «τριφυλλιού» προσπαθεί να δώσει ώθηση στην ομάδα την οποία βλέπει να έχει ρίξει τον ρυθμό της.

32’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σέντραρε από τα αριστερά, ο Μουν έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μπλάζεκ.

28’ Κίτρινη κάρτα στον Σαριέγκι για μαρκάρισμα στον Βίλφριντ

26’ Πρώτη τεράστια ευκαιρία για τη Σπάρτα Πράγας. Ο Πάτρικ Μπέργκερ με τρομερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενος. Η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.

25’ Επικίνδυνη αντεπίθεση από τους Τσέχους έπειτα από εντυπωσιακή μπαλιά του Μπέργκερ αλλά ο Βίλφριντ ήταν σε θέση οφσάιντ.

23’ Ο Κώστας Κατσουράνης κάνει πολύ καλό παιχνίδι στο ξεκίνημα. Ο Έλληνας μέσος κόβει, δημιουργεί και γενικά εκπέμπει σιγουριά στους συμπαίκτες του. Είναι ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο πρώτο 20λεπτο.

21’ Οι Τσέχοι έχουν αρχίσει να κερδίζουν κάποια μέτρα στο γήπεδο, χωρίς, όμως, να γίνονται απειλητικοί. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, έχει την κατοχή αλλά ακόμη δεν έχει δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία.

13’ Ο Κατσουράνης με πολύ ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Σισέ και ο Γάλλος με φοβερό κεραυνό λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και δεξιά προσπάθησε να ανοίξει το σκορ αλλά ο Μπλάζεκ απέκρουσε.


12’ Η ομάδα του Χεν Τεν Κάτε έχει κερδίσει ήδη πέντε κόρνερ. Τα περισσότερα τα έχει εκτελέσει ο Λέτο, αλλά ακόμη η πολύ μεγάλη φάση δεν έχει έρθει για τον Παναθηναϊκό. Οι Τσέχοι καταφέρνουν και ελέγχουν την…εναέρια κυκλοφορία.

9’ Ο Παναθηναϊκός εντείνει την πίεση του στην εστία των Τσέχων. Αρχικά, ο Σισέ έκανε σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα βρήκε στο σώμα παίκτη της Σπάρτα και πέρασε κόρνερ. Το κόρνερ το εκτέλεσε ο Λέτο. Οι παίκτες της Σπάρτα Πράγας έδιωξαν με κεφαλιά και η μπάλα στρώθηκε στον Καραγκούνη, ο οποίος με σουτ δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία για τους «πράσινους».

7’ Οι Τσέχοι το μόνο που κάνουν στα πρώτα λεπτά είναι να διώχνουν τη μπάλα μακριά από την εστία του Μπλάζεκ και σιγά σιγά βγαίνουν και σε κάποιες αντεπιθέσεις χωρίς ωστόσο να απειλούν τον Παναθηναϊκό.

4’ Ο Παναθηναϊκός έχει μπει ορεξάτος στο παιχνίδι και δείχνει πως θέλει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Ιδιαίτερα ο Σεμπάστιαν Λέτο δίνει έναν άλλο…αέρα στους «πράσινους». Ο Αργεντινός αριστερός χαφ δείχνει να μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην αργή άμυνα των Τσέχων.
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick