twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Αυγούστου 2009

Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του Michael Jackson


Νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου του Michael Jackson δίνει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun», σύμφωνα με τo οποίo δεν είναι ο Conrad Murray αυτός που χορήγησε τη θανατηφόρα ένεση στο βασιλιά της pop, αλλά ένας εργαζόμενος στο σπίτι του, που ανταποκρίθηκε στα παρακάλια του μεγάλου αστέρα, όταν αυτός ξύπνησε με αφόρητους πόνους, τη στιγμή που ο καρδιολόγος του κοιμόταν.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, όταν ο Murray ξύπνησε, ο pop star ήταν ήδη νεκρός και οι υπεράνθρωπες προσπάθειές του να τον επαναφέρουν στη ζωή απέβησαν άκαρπες.

Ο οικιακός βοηθός φέρεται να του χορήγησε το αναισθητικό Demerol, το οποίο, σε συνδυασμό με το φάρμακο Propofol που του είχε δώσει νωρίτερα ο γιατρός, απέβη μοιραίο.

Όπως υποστηρίζει η πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, ο γιατρός σκόπευε να του χορηγήσει ξανά Propofol, ωστόσο, αυτό θα το έκανε αργά τη νύχτα, όταν η δράση της προηγούμενης λήψης θα είχε παρέλθει.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος ’ντζελες επικύρωσε την Δευτέρα την εγκυρότητα της διαθήκης του Μάικλ Τζάκσονπου είχε συνταχθεί το 2002, και αναγνώρισε ως εκτελεστές της το δικηγόρο και το μουσικό παραγωγό που είχε ορίσει ο ίδιος ο "βασιλιάς της ποπ".

Ο δικηγόρος Τζον Μπράνκα και ο παραγωγός Τζον Μακλέιν θα συνεχίσουν να διαχειρίζονται την περιουσία του Τζάκσον. Το δικαστήριο τους είχε δώσει την προσωρινή διαχείριση, μετά την πρώτη ανάγνωση της διαθήκης.

Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορούσαν φήμες ότι η μητέρα του Τζάκσον, Κάθριν, θα πρόσβαλε τη διαθήκη γιατί θεωρούσε ότι θα πρέπει να έχει και η ίδια λόγο στη διαχείριση της περιουσίας του γιου της. Ωστόσο, σύμφωνα με το δικηγόρο των Μπράνκα και Μακλέιν, οι δικηγόροι της οικογένειας Τζάκσον δεν ήγειραν καμία αντίρρηση στο δικαστήριο.

Πολλές εικασίες διατυπώνονται και για την κληρονομιά που αφήνει ο Τζάκσον.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Λος ’ντζελες Τάιμς ο τραγουδιστής είχε χρέη ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως τα κεφάλαιά του έφταναν τα 600 εκατομμύρια -- χωρίς να υπολογίζονται τα έσοδα από τις πωλήσεις των δίσκων του, που εκτοξεύτηκαν στα ύψη μετά το θάνατό του.

Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε στις 25 Ιουνίου στο Λος ’ντζελες, σε ηλικία 50 ετών.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick