twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Αυγούστου 2009

Νέα στοιχεία φωτιά για το κύκλωμα μαστρωπίας καίνε την Show Bizz

Στοιχεία φωτιά για το κύκλωμα μαστροπείας που δρα στο χώρο της σόου μπιζ, αποκάλυψε στις αρχές το μοντέλο, που πριν μερικές ημέρες συνελήφθη να εκδίδεται σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι.

Η γυναίκα κατά την παραμονή της στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου παραδέχτηκε ότι ερχόταν σε ερωτική συνεύρεση με ευκατάστατους άντρες, τόσο από την Αθήνα όσο και από άλλες γειτονικές πόλεις.

Η νεαρή γυναίκα και ο 50χρονος οδηγός που την παρέλαβε από το σπίτι της και την μετέφερε στο ραντεβού της στο Λουτράκι, πέρασαν αυτόφωρο και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την επόμενη Πέμπτη.

Ωστόσο δεν έχει συλληφθεί ακόμα ο εγκέφαλος του κυκλώματος, ο διακοσμητής που έκλεινε τα ραντεβού και όριζε τις αμοιβές που θα έδιναν οι επιφανείς κύριοι στα μοντέλα, για την ολιγόωρη ερωτική συντροφιά τους.

Την ίδια ώρα ανάστατος είναι ο κόσμος του μόντελινγκ για αυτό το νέο κρούσμα … παράλληλης δραστηριότητας
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick