twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

23 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ! Άγγλος παιδεραστής,φορέας του AIDS στην Ελλάδα!


Σε κόκκινο συναγερμό έχουν τεθεί οι διωκτικές αρχές όλης της χώρας μετά το κατεπείγον σήμα, μέσω του τμήματος της Ιντερπόλ της Βρετανίας, για αναζήτηση ενός 44χρονου Αγγλου φορέα του AIDS, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως υψηλού κινδύνου δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων εις βάρος ανηλίκων. Τα ίχνη του Βρετανού παιδόφιλου, παρ’ ότι βρισκόταν υπό επιτήρηση, τα έχασαν από τις 21 Αυγούστου οι πράκτορες της Σκότλαντ Γιαρντ που ειδικεύονται στα θέματα προστασίας ανηλίκων, ενώ δεν αποκλείουν, από πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει, μία από τις χώρες στις οποίες ενδέχεται να έχει βρει καταφύγιο ο επικίνδυνος 44χρονος να είναι και η Ελλάδα.

Στο κατεπείγον σήμα που φέρνει στο φως η «Espresso» αναγράφεται ότι ο υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου με τα στοιχεία Granger Darren «είναι οροθετικός στο ιό HIV, θέτει σε κίνδυνο άλλα άτομα και είναι πολύ επικίνδυνος για τα παιδιά, διότι είναι βίαιος και τα χτυπά με σκοπό να τους μεταδώσει τον ιό».

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα των Αγγλων, «πιστεύεται ότι έχει καρκίνο τελευταίου σταδίου και για το λόγο αυτό αποφάσισε να ταξιδέψει σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες αδιαφορώντας για το αν θα θέσει σε κίνδυνο παιδιά και ενηλίκους». Στη συνέχεια δίνονται διευκρινιστικά στοιχεία για φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες, όπως και πληροφορίες για το αυτοκίνητο με το οποίο συνηθίζει να μετακινείται.

«Ως μέσο μεταφοράς του χρησιμοποιεί ένα ασημί Daewoo με αριθμό κυκλοφορίας Τ287 RBC και διαμένει σε σκηνή». Ο σεσημασμένος και ένας από τους μεγαλύτερους Αγγλους παιδόφιλους έχει συλληφθεί κατ’ επανάληψη από διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες όχι μόνο της Βρετανίας αλλά και άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης με διαφορετικά ψευδώνυμα. Τα ονόματα με τα οποία κατά καιρούς έχει εμφανιστεί να επιτίθεται και να συνθλίβει τον εύθραυστο όσο και ευαίσθητο ψυχικό κόσμο ακόμη και παιδιών με πολύ χαμηλά ηλικιακά όρια, είναι τα ακόλουθα: McVery Ian David, Blackmoor Stephen, Gillett Darren Stephen, Hellewell Marcus John, Swift Darren Lee και Swift Jon Paul.

Το τελευταίο όνομα με το οποίο έχει εμφανιστεί στα ανά την Ευρώπη ταξίδια του είναι το Batey Darren Stephen, το οποίο πιθανολογείται ότι εξακολουθεί να χρησιμοποιεί, καθώς με τα στοιχεία αυτά κατάφερε να εξασφαλίσει νομότυπο βρετανικό διαβατήριο, με ισχύ μέχρι τις 21 Μαρτίου 2011. Ο Granger Darren, σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο, «φέρει στον αριστερό βραχίονα ένα τραύμα από σφαίρα των 9 mm και το γράμμα L», αν και είναι αρκετά ξεθωριασμένο, εξαιτίας της φθοράς του χρόνου.

Δυστυχώς αυτές και μόνο αυτές ήταν οι πρώτες πληροφορίες που παρασχέθηκαν από πλευράς βρετανικών διωκτικών υπηρεσιών, ενώ μια φωτογραφία του που δόθηκε ως συνημμένο στοιχείο είναι εξαιρετικά κακής ποιότητας και ως εκ τούτου δεν διανεμήθηκε στους Ελληνες αστυνομικούς. Το τμήμα της Ιντερπόλ Ελλάδας πάντως επανήλθε στο θέμα με αίτημα στην αντίστοιχη αγγλική υπηρεσία, απαιτώντας ευκρινή και στο μέτρο του δυνατού την πιο πρόσφατη φωτογραφία του επικίνδυνου Αγγλου ασθενούς, όπως επίσης και περισσότερες λεπτομέρειες για το ύψος, το βάρος, το σχήμα προσώπου, το χρώμα μαλλιών και άλλες ουσιαστικές πληροφορίες, πολύ πιο χρήσιμες και ενδεχομένως περισσότερο αποτελεσματικές από την κοινοποίηση της ξερής και ανατριχιαστικής διαπίστωσης ότι «έχει επίσης τρυπημένες τις δύο θηλές του».
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick