twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

5 Σεπτεμβρίου 2009

Από ηθοποιός,μοναχή η Ναταλία Λιονάκη

Από τα λαμπερό πλατό, σε μονή στις Μοίρες του Ηρακλείου Κρήτης! Σαν βόμβα έπεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση ότι η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη κλείστηκε σε μοναστήρι. Η «Ελίνα», η γυναίκα-μυστήριο της σειράς «Σαράντα κύματα», πριν από τέσσερις μήνες αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αναζητήσει την ηρεμία και τη γαλήνη της ψυχής της σ’ ένα ησυχαστήριο στη μεγαλόνησο.

Η Ναταλία είχε απομονωθεί από τους φίλους και τους συναδέλφους της τον τελευταίο καιρό. Απαντούσε στα τηλέφωνα επιλεκτικά και συναντούσε ελάχιστα πρόσωπα, κάτι που είχε ανησυχήσει τους φίλους της. Στα μέσα Μαΐου επισκέφτηκε την Κρήτη, που είναι και η πατρίδα των γονιών της, για διακοπές. Εκεί γνώρισε έναν πνευματικό αναζητώντας λύση στα προβλήματά της και πήρε την απόφαση να μην επιστρέψει στην Αθήνα και στη δουλειά της, αλλά να παραμείνει εκεί και να προσπαθήσει να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν.

Την είδηση αποκάλυψε χθες εβδομαδιαίο περιοδικό, το «Down Town» συγκεκριμένα. «Οι γονείς της είναι ράκη! Δεν μπορούν να πιστέψουν πως το μοναχοπαίδι τους, για το οποίο έκαναν τόσα πολλά όνειρα και το καμάρωναν, τους έδωσε τόσο μεγάλη πίκρα» είπαν στην «Espresso» κοντινοί της άνθρωποι.

Σ’ ένα από τα τρία μοναστήρια, της Παναγίας της Καλυβιανής, της Ιεράς Μονής Απεζανών και της Παναγίας της Οδηγήτριας, τα οποία λειτουργούν στην περιοχή Μοίρες, στο Ηράκλειο Κρήτης (απ’ όπου κατάγεται ο πατέρας της) έχει απομονωθεί. Εκεί προσπαθεί να βρει την ηρεμία της και να ξεχάσει όλα εκείνα που την οδήγησαν στο να απαρνηθεί τα εγκόσμια. Αν και δεν δίνονται διευκρινίσεις, καθώς «αφορά προσωπικά δεδομένα και δεν ενδιαφέρει τις εφημερίδες η όποια απόφαση της κοπέλας», όπως είπαν στην «Espresso» άνθρωποι των μονών της περιοχής, πρόσωπα από το στενό φιλικό περιβάλλον της Ναταλίας κκάνουν λόγο για εξαπάτηση. «Ηταν πολύ καλή και γι’ αυτό έπεσε θύμα αγυρτών, οι οποίοι την προσέγγισαν, της έκαναν πλύση εγκεφάλου και την απομάκρυναν από την οικογένεια, τους φίλους της και τη δουλειά της». Η περίοδος της δοκιμασίας πριν από τη μοναχική μύηση δεν είναι χρονικά συγκεκριμένη. Εξαρτάται από την υποψήφια. Μπορεί να διαρκέσει έως τέσσερα χρόνια. Μέχρι τότε το μοναστήρι δεν υποχρεούται να αποκαλύψει την ταυτότητά της.

«Μέχρι το δημοσίευμα δεν γνωρίζαμε τι είχε απογίνει. Την αναζητούσαμε και δεν μπορούσαμε να τη βρούμε πουθενά» είπε στην «Espresso» η Μαρία Κορινθίου. «Είναι κολλητή μου, έχουμε ζήσει πάρα πολλά μαζί. Είναι καλύτερα να την αφήσουμε να βρει
τον εαυτό της. Γι’ αυτό εξάλλου βρίσκεται εκεί» συνεχίζει η Μαρία, με την οποία έπαιξε στο «Deep end».

«Εδώ και αρκετούς μήνες η Ναταλία υπέφερε από μελαγχολία. Αλλοι μιλούσαν για κατάθλιψη. Ηταν ευαίσθητο κορίτσι και το παραμικρό τη στενοχωρούσε. Δεν ήταν σε θέση πάντα να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τις δυσκολίες της ζωής. Τα βήματά της την οδήγησαν ώς τον πνευματικό. Από κει και πέρα χάσαμε τα ίχνη της!» λέει άνθρωπος που την έζησε από πολύ κοντά τον τελευταίο χρόνο.

Η Ναταλία Λιονάκη εμφανίστηκε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Ανάμεσά τους, οι «Φιλοδοξίες», στις οποίες έκανε και το ντεμπούτο της, η «Ωρα η καλή», η «Ζωή ξανά», τα «Σαράντα κύματα» και η «Βέρα στο δεξί», την οποία παρακολουθήσαμε από το Mega. Ο Γιώργος Κυρίτσης, που μαζί με την Ελενα Ακρίτα υπέγραψε το σενάριο της σειράς, μίλησε στην «Espresso» για την ηθοποιό και για τη συνεργασία τους. «Τώρα κι εμείς πληροφορηθήκαμε το γεγονός. Η Ναταλία είναι καταπληκτική, ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι μαζί της. Ηταν από τα παιδιά εκείνα που τα βάζεις στην καρδιά σου. Ακρως ευγενική, δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Η συνεργασία μας διήρκεσε μία σεζόν, αλλά έκανε κι ένα γκεστ στην τρίτη σεζόν. Θυμάμαι με πόσο μεγάλη ευγένεια και χαρά ήρθε κι έκανε το γύρισμα!»

Με τον ηθοποιό Μάριο Ιορδάνου έζησαν μαζί για πέντε χρόνια και χώρισαν, επειδή εκείνη το αποφάσισε. Το γεγονός αυτό τη στενοχώρησε πάρα πολύ -ποτέ εξάλλου δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός-, αλλά το ξεπέρασε και συνέχισε τη ζωή της. «Το κινητό της είναι κλειστό εδώ και εβδομάδες. Την ημέρα της γιορτής της, στις 26 Αυγούστου, οι ευχές από φίλους και γνωστούς γέμισαν τη σελίδα της στο Facebook. Ολες όμως έμειναν αναπάντητες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα του περιοδικού.

«Η τελευταία φορά που την είδαμε εδώ ήταν το 2002. Από τότε δεν είχε κατέβει. Οι γονείς της, αντίθετα, είναι κάθε χρόνο στις Μοίρες. Ακούσαμε ότι φέτος είχε πάει για δουλειά στο εξωτερικό. Είναι μεγάλη ευκαιρία» είπαν στο περιοδικό μακρινά ξαδέρφια της ηθοποιού.
Espressonews

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ένα παιδιά ..."«Έφυγε στις 21 Μαΐου, αφού πρώτα άνοιξε δύο κάρτες και έκανε ανάληψη όλων των χρημάτων της.Πέρα από αυτά πήρε από το σπίτι αντικείμενα αξίας 100.000 ευρώ». Θρησκίες και κουραφέξαλα

Ανώνυμος είπε...

Καποια πράγματα δεν μπορεί να τα καταλάβει κανείς αν δεν τα ζήσει... Ο κάθε άνθρωπος έχει βιώματα που δεν είναι υποχρεωμένος να μοιραστεί με τους άλλους. Να σεβόμαστε τις επιλογές του κάθε ανθρώπου χωρις προκατάληψη...

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick