twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

6 Σεπτεμβρίου 2009

Ζητούσαν αποτυπώματα από άνθρωπο χωρίς χέρια!


Μία από τις μεγαλύτερες προσβολές στην ζωή του δέχτηκε ένας άνθρωπος με ειδικές ανάγκες στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Στον 54χρονο Steve Valdez, ζητήθηκε να δώσει τα αποτυπώματά του σε τράπεζα, παρόλο που έχει γεννηθεί χωρίς χέρια.

Ο Valdez πήγε σε υποκατάστημα της Bank of America για να εισπράξει μία επιταγή για λογαριασμό της συζύγου του. Όταν εξήγησε στην ταμία τι ήθελε, εκείνη του απάντησε ότι για να εισπράξει την επιταγή, θα πρέπει να δώσει αποτυπώματα.

Συνεχίζοντας, η ταμίας του είπε: «Προφανώς, δεν μπορείτε να μου δώσετε αποτυπώματα όμως».

Λύση στο πρόβλημα κλήθηκε να δώσει ο διευθυντής της τράπεζας. Η δική του απάντηση
ήταν ότι ή θα έπρεπε να ανοίξει λογαριασμό στην τράπεζα ο 54χρονος για να του εξαργυρώσουν την επιταγή, ή να έρθει η ίδια η γυναίκα του για να την εισπράξει.

Ο Valdez προσπάθησε να του εξηγήσει ότι είχε μαζί του όλα τα χαρτιά που αποδείκνυαν την ταυτότητά του, αλλά ο διευθυντής ήταν ανένδοτος, καθώς όπως του είπε αυτός ήταν ο κανονισμός.

Απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που είχε, ο 54χρονος έφυγε από την τράπεζα, χωρίς να καταφέρει να κάνει μία απλή συναλλαγή. Λίγες μέρες αργότερα δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι πρώτη φορά αντιμετώπιζε κάτι τέτοιο και ότι ήταν σίγουρος πως η τράπεζα κρατά αυτή τη στάση και σε άλλα άτομα που έχουν αντίστοιχα προβλήματα.
Zougla

2 σχόλια:

POSTER είπε...

Ti allo 8a doume safth th gh arage???
megalh prosvolh gia enan an8rwpo san kai afton me eidikes anages ma de sevasthkan tipota???

papagalaki είπε...

Εγώ νόμιζα ότι μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick