twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

27 Σεπτεμβρίου 2009

Δύσκολες ώρες για την Άννα Καλουτά


Διάχυτη είναι η ανησυχία των θαμώνων κεντρικής καφετέριας, επί της οδού Φωκίωνος Νέγρη. Η αγαπημένη τους Αννα Καλουτά που συνήθιζε να πίνει τον πρωινό καφέ της εκεί έχει να φανεί περίπου ένα μήνα.

Η Αννα Καλουτά βρίσκεται στο κρεβάτι ανήμπορη ύστερα από μία ατυχή στιγμή μέσα στο σπίτι της: έπεσε και χτύπησε σοβαρά. Ο προσωπικός της γιατρός, αλλά και ο ορθοπεδικός που την επισκέφτηκαν της χορήγησαν την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή. Ετσι, αντιμετωπίζει τα προβλήματα στο σπίτι της. Δίπλα της βρίσκεται συνεχώς η κυρία Νικολέτα, η γυναίκα που βοηθάει την ηθοποιό καθημερινά, αλλά και δύο πολύ δικοί της άνθρωποι: ο Πάνος Κατσάνης, τον οποίο η Αννα Καλουτά αποκαλεί «γιο της» και ο βαφτισιμιός της, ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης.

«Η αλήθεια είναι ότι έχει επιδεινωθεί η κατάστασή της. Σ’ αυτό βέβαια προστίθεται και το βάρος της ηλικίας, μη γελιόμαστε. Υπάρχει πάντως μόνιμος γιατρός που την παρακολουθεί πολύ συχνά» λέει στην «Espresso» ο Σπύρος Θεοδόσης.

Από τον ίδιο πληροφορηθήκαμε και πώς είναι η καθημερινότητα της μεγάλης μας ηθοποιού. «Θυμάται τα πάντα, όλη τη ζωή της. Οχι μόνο τα διηγείται, αλλά μπορεί να σας πει νούμερα από το 1930. Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει μεγάλο κύκλο ζωής. Μία ηθοποιός που υπηρέτησε το θέατρο εβδομήντα χρόνια ως πρωταγωνίστρια».

Πριν από μερικά χρόνια έχασε το θέατρο «Καλουτά», το οποίο σήμερα λειτουργεί σαν σούπερ μάρκετ στην οδό Πατησίων, κι αυτό της στοίχισε πάρα πολύ. Αυτός ήταν και είναι ο μεγάλος της καημός. Και το μεγάλο όνειρό της είναι να ζήσει και να δει να ανοίγει το Δημοτικό Θέατρο Αθήνας, που θα φέρει το όνομά της».
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick