twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

7 Σεπτεμβρίου 2009

Και η Ευγενία Μανωλίδου υποψήφια βουλευτής με το ΛΑ.Ο.Σ ;

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία η φήμη ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, σκέφτεται σοβαρά να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματός του την Ευγενία Μανωλίδου. Κι αυτό, μετά την αντίστοιχη πρόταση που έκανε στον Ηλία Ψινάκη, η απάντηση του οποίου ακόμη εκρεμεί.

Η γνωστή παρουσιάστρια, πριν προλάβει να στεναχωρηθεί για την «πόρτα» που «έφαγε» από τον ΑΝΤ1 και τον πικρό καφέ που την κέρασαν κόβοντάς την από την παρουσίασή του, πιθανότατα να δεχθεί πρόταση υποψηφιότητας στη εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης (Α’ ή Β’ εκλογικής περιφέρειας).

Λέτε τελικά η Ευγενία Μανωλίδου να είναι πιο τυχερή ως υποψήφια βουλευτής; Βέβαια,
δεν είναι λίγοι και εκείνοι που αναμένεται να αντιδράσουν έντονα, εάν τελικά η γνωστή παρουσιάστρια πολιτευθεί, αφού και ο σύζυγός της, Άδωνις Γεωργιάδης, θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής, και τότε οι «αντίπαλοί» τους θα κάνουν λόγο για οικογενειοκρατία στον ΛΑΟΣ.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick