twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

2 Σεπτεμβρίου 2009

O "Επαναστατικός Αγώνας" ευθύνεται για το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα


Με δύο σχεδόν ταυτόχρονα χτυπήματα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έκαναν την επανεμφάνισή τους οι τρομοκράτες.

Στο στόχαστρο μπήκε το Χρηματιστήριο, επί της λεωφόρου Αθηνών, όπου λίγο πριν τις 6 το πρωί και μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε εφημερίδα, εξερράγη παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο.

Από την έκρηξη, που ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε σε πολλές γειτονιές της πόλης, τραυματίσθηκε ελαφρά μια εργαζόμενη σε παρακείμενη εταιρεία και προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Κανονικά διεξάγεται η συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, παρά τις μεγάλες ζημιές.


Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης, οι αρχές εκτιμούν πως πίσω από το χτύπημα κρύβεται ο «Επαναστατικός Αγώνας». Η άποψη αυτή ενισχύεται και από το ότι η ίδια οργάνωση είχε επιχειρήσει παρόμοιο χτύπημα στα γραφεία της Citibank στην Κηφισιά, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όπως διαπιστώθηκε, το βαν που είχε παγιδευτεί είχε κλαπεί την Κυριακή από την περιοχή του Ζωγράφου. Μάλιστα, στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας κατά μήκος των λεωφόρων Κηφισού και Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν και έναν αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος φέρεται να δήλωσε πως ένας νεαρός στάθμευσε το βαν μπροστά στο Χρηματιστήριο και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας συνεργός του.

Μία ώρα πριν την έκρηξη στο Χρηματιστήριο, εξερράγη βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε καφάο του ΟΤΕ πίσω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Και γι’ αυτή την επίθεση, που προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές, είχε γίνει προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό και στην Άμεση Δράση στην Αθήνα.

Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε κατσαρόλα και η συνδεσμολογία της παραπέμπει στη «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», που με τον ίδιο τρόπο είχε επιτεθεί στο σπίτι του πρώην υφυπουργού Δημόσιας Τάξης, Παναγιώτη Χηνοφώτη, τον περασμένο Ιούνιο.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες που θα τους οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών, ενώ τα σχεδόν ταυτόχρονα χτυπήματα επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά τη λογική των συγκοινωνούντων δοχείων στις τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν στην Ελλάδα.
Star

1 σχόλιο:

Lucky Archer - Λάκης Βελώτρης είπε...

Πυρομανία σλαβοσπορη! Η θέα Μόκος τους έλεγε μα καιν δασοι να κάνουν αγρούς. Ο χαρακτηριστικός μαζοχισμός τον Σλάβων τους οδηγεί στη αυτοκαταστροφή. Η αστική νοοτροπία είναι ρίζα ελληνικού ΠΌΛΙ-τισμού - οι λάτρες του χωριάτικου είναι σλάβοσπόροι καταπατητές. Σε κάθε ελληνορθόδοξη εκκλησία Αμερικής υπαρχή το βιβλίο Βυζαντινή κοινοπλουτεία Ομβολενσκη όποια λέγει ακόμη στη Πελοπόννησο υπάρχουν Σλάβοι. Αλλόσποροι χρειάζονται Δημοτική διότι τα αρρωστημένα τους λαρύγγια δεν ειναι ικανά να ομηλουν Ελληνιστά. Μονό Σλάβοι μπορούν να φέρονται έτσι. Πρέπει αυτούς να βάλουμε πυρκαγιά. (Οι Σλάβοι ισχυρίζονται οτι ελληνες αυτοκαταστράφησαν με βρεφοκτονίες και εκτρώσεις και μονο σλαβοι μενουν στην ελλαδα!) Νερουλάκι μου, πες την σούβλα πυρετό στη φτέρνα και να ξαναβαλη τον πιτοκόθορο στο σιρταρι. Ζητωτές Παλαμά πρόδοσαν Ελληνισμό στον σλαβομονγολισμό με ανατολίτηκη δαιμονία ησυχασμο και έσφαξαν αριστοκρατία Θεσσαλονίκης να ιδρυσουν οβσηνα σλαβοκουμουνιάς! Εστησαν σπιούνο σφετεριστή Καντακουζινό με σλαβομονγολικά στρατεύματα, αξανοίγοντας θηρες δια τουρκοκρατία. Τοήνβης έδειξε ότι η Ζηλωτή φορολογία έπιεσε αγρότες Μικράς Ασίας να ασπασθούν τους Τούρκους.

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick