twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

15 Σεπτεμβρίου 2009

"Έφυγε" ο ηθοποιός Patrick Swayze


Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, Patrick Swayze.

Ο ηθοποιός, που από χορευτής του Broadway εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή του Ηοllywood, πέθανε σήμερα, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο 57χρονος έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας από το 2008. Σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο του 2009 είχε πει ότι οι γιατροί του έδιναν μόνο δύο χρόνια ζωής. Tελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, σύμφωνα με την εκπρόσωπο, Annett Wolf.

Ο Swayze καταγόταν από το Τέξας και ξεκίνησε την καριέρα του ως χορευτής. Μέσα σε σχεδόν τέσσερις δεκαετίες γύρισε δεκάδες ταινίες και σίριαλ και πρωταγωνίστησε σε θεατρικές παραστάσεις. Η δημοσιότητά του εκτινάχτηκε με την ταινία "Dirty Dancing" , το 1987. Έκτοτε ακολούθησαν και άλλες μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες.

Τα ψυχικά του αποθέματα ήταν τόσο μεγάλα, αφού δεν σταμάτησε να δουλεύει, παρά το πρόβλημα υγείας, ενώ παράλληλα υποβαλλόταν σε συνεχείς χημειοθεραπείες.
zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick